Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje zdanie

Laski ktore mysla ze sa cool i w ogole super a chodza w ciuchach z lumpeksow....

Polecane posty

Gość takie moje zdanie

sa zalosne

Gość kasiulka456
grunt to sie nie przejmowac i dobrze odzywiac :-)

Gość painka
masz cos do ubierania sie w lumpeksach a ty gdzie sie ubierasz?

Gość kasiuleczka
no wlasnie ja mam kurtke z lumpexu kupiona we Wzorcowni i jest taka zajebista ze wszyscy sie mnie pytaja gdzie kupilam

Gość bzdury opowiadasz
w lumpeksach mozna znaleźć wcale ciekawe rzeczy. tylko trezba się wykazac odrobiną chociażby fanatcji:P tobie pewnie jej brakuje i stąd ta zgryźliwość:P zresztą o klasie czy dobrym stylu nie świadczy cena ciuchów a ich odpowiedni dobór.

Gość takie moje zdanie
Ja ubieram sie w normlnych sklepach, kupujac nie noszone przez nikogo ciuchy, ale rozumiem ze dla ciebie chodzenie w cudzych ciuchach to normalka. Zycze szczescia. Pewnie masz nature brudasa.

Gość zgadzam się z moją
przedmwóczynia.

Gość takie moje zdanie
na smietnikach takze mozna znalezc wiele ciekawych rzeczy i pewnie takze nalezy wykazac sie inwencja, co nie znaczy zebym mial zaczac szukac. LOL

Gość zgadzam się z moją
przedmówczynią czyl z osoba o nicku bzdury opowiadasz

Gość takie moje zdanie
Muszę wam coś wyznać... tak, tak... nie mylicie się... obciągam... ...z wypluciem :D

Gość takie moje zdanie
Bzdury to ty opowiadasz. Nie usprawiedliwiaj tego ze jestes biedna , jakas inwencja czy fantazja, bo stajesz sie zalosna.

Gość Kaluska
ale jestes załosna zalozycielko topiku, do lumpeksow chodza nei tylk obiedni ale rowniez ludzie z klasa ktorzy chca sobie znalezc cos oryginalnego, nie widze w tym nic złego, ja czasem tez chodze i co? Ale za to mam klase i gust i wiem jak sie ubrac , a ty pewnie jestes niedowartosciowana skoro musisz miec widoczna metke i kanty - na znak ze to nowe :D:D:D Trzeba miec gust malenka , a mozesz mieic nawet miliony a ubierac sie jak ...pożal sie boszee......

Gość Kaluska
skoro zarzucilas komus ze ma nature brudasa to wez sie zastanow nad paroma kwestiami: 1. idziesz do jakiegos "firmowego sklepu" lub na targ;) przymierzasz spodnie albo bluzke i jaka masz pewnosc ze ktos przed toba jej nie przymierzał np. ze świerzbem albo łuszczycą - obrzydliwe:P 2. przymierzasz buty - hmmm...ktoś mógł mieć przeciez grzybice :D takze uwazaj bo po ktoryms razie moga Ci wyskoczyc bable albo świerzb na pól ciała - o ile nie na całe :D:D:D A ja w przeciwienstwoe do Ciebie kupujac cos w L:umpexie od razu po przyjsciu do domu piorę, za co ty pewnie kupujac spodnie lub nbluzke od razu w nie wskakujesz , wyciagasz metke na wierzch i wozisz sie po osiedlu pare godzin zebny ktos cie zaczepil i powiedzial:---oooo. jak pieknie wygladasz, a co to za bąble na rekach ???:D:D:D:D

Gość durna baba zalozyla ten topik
przeminal czas kiedy ciuchlandy byly sklepami dla ludzi, ktorzy nie mogli pozwolic sobie na zakupy w normalnych sklepach powiedzialabym nawet, ze szperanie i wyszukiwanie ciuchow w lumpexach stalo sie modne ja nie kupuje tam ubran, ale chyba zaczne, bo to swietna zabawa mozna miec mnostwo niepowatzralnych rzeczy za mala cene moja kumpela ma z takich sklepow pelno oryginalnych ciuchow np. spodnie levisa i stac ja dzieki temu na to, zeby non stop chodzic w czyms "nowym" ;)

buahahahahahah !!!! Masz gust bo sie w lumpeksie ubierasz !!!! Ahahahah no nie moge. idz do restauracji tam tez znajdziesz jakies fajowe resztki zarcia, podjesz sobie i bedziesz mowila ze masz gust bo jadlas chomara, co prawda nadgryzionego, ale zawsze . hahahahahah. obskocz tez wszystkie smietniki nawet nie wiesz jakie tam ciekawe rzeczy mozna znalezc !!o lumpeksow chodza stare ludzie i biedaki. papa

Gość vacek
potem laski mowi ze grzybice maja, noszac takie spodnie. Na grzyba samo prani enie pomoze. :-)

Gość a moje zdanie jest taaakie
A moje zdanie jest takie, ze załozycielka topiku ma jakies 16 lat wiec co sie przejmujecie opinią jakieś nastolatki.

Gość durna baba zalozyla ten topik
ludzie czy wy jestescie normalni ? to kogos sprawa gdzie sie ubiera zreszta rzeczy z lumpeksu powinno sie wygotowac bez komentarza troche nieswiatowa jestes dziewczyno skoro dla ciebie zabawa w szukanie ciuchow w lumpeksach jest obciachowa za granica sa ciuchlandy z rzeczami np. tylko slawnych osob

Gość lumpeksy
sa dla ludzi z wyobraznia. Jestem plastyczką i z tego , co wiem, ludzie po moich studiach nie wyobrazaja sobie zycia bez lumpeksow. Zalezy kto dla kogo jest "cool i w ogole super"

Gość Kaluska
ojj założycielko , ja na twoim miejscu bym troche poczytala ksiazek i sie doksztalcila bo po Twojej wypowiedzi widac jaka z ciebie żalosna istota....gdzie cie chowali...szkoda słow na polemike z kims takim...a mowil juz ci kiedys ktos ze jestes żalosna ???:D:D:D

ludzie po twoich studiach nie wyobrazaja sobie zycia bez lumpeksow poniewaz brakuje im na chleb, a co dopiero na zakupy ciuchow w normalnych sklepach. Proste I jeszcze jedno, jestem facetem a nie jak niektorzy sadza kobieta.

Gość Kaluska
aaa i jeszcze jedno: nie mozesz zrozumiec czemu ludzie chodza do lupeksów to to jest ograniczenie... Twoje zdanie " Laski ktore mysla ze sa cool i w ogole super a chodza w ciuchach z lumpeksow...." musi z czegos wynikac, czyli musisz znac osoby ktore chodza do lumpeksów i są pewne siebie , skoro piszesz "mysla ze sa cool..itd" i tu cie mam :TAK BARDZO CIE TO BOLI ZE MAJA TAKIE A NIE INNE MNIEMANIE O TOBIE ::D Dobra rada : skoro myslisz ze noszeniem firmowych ciuchów sie dowartosciowujesz - to jestes w bledzie, zazdrosnico mała:P idz na terapie :)) miłego dnia kochaniutka :)głowa do góry ;)

Gość Kaluska
tam powinno być " TAKIE A NIE INNE ,MNIEMANEI O SOBIE!!!!!! FACETEM ....NO I CO Z TEGO ....ZAKOMPLEKSIAŁYM :d:d:D:D

Gość kaluska
a to dobre bawimy sie w jasnowidza:D nie wyszlo , na chleb mam i na wszytsko czego dusza zapragnie oczywiscie w granicach rozsadku :D Ale bedac w twojej skorze wolałabym zeby na chleb barakowalo niz byc tak ograniczonym człowiekiem;)

a co maja ciuchy z lumpeksów do pewności siebie!! trzeba miec cos w glówce...aby byc pewnym siebie, i co z tego ze nosisz markowe rzeczy jak zapewne nie umiesz sie poprawnie wypowiedziec a Twoj tok myslowy wyglada mi na wiek 12-latka

A jeśli nawet ktoś kupuje w lumpeksach z oszczędności, albo braku kasy to co? Taka hańba nie mieć kasy? Hańba, to mieć pusto w głowie. Hańba, to widzieć metkę, a nie człowieka.

aha i jeszcze jedno zalosne to sa lalunie w oryginalnych rzeczach na których punkcie zresztą maja jobla aha i nie zapomnijmy o tipsach farbowanych blond wlosach .. a jak Pani kaze pokazac na mapie austrie to pokazują australie a na pytanie o najwyzszy szczyt polski odpowiadaja sniezka ...to dopiero jest zalosne czym sa markowe ciuchy w porownianiu z elokwencją i wiedza

Gość do autora
po architekturze wnetrz akurat na chleb mi nie brak, w dodatku mam bogatego męza hehe a do lumpow bede chodzic zawsze, bo lubie. Ale oczywiscie twoje laski - twoja sprawa