Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa01

jakie sa JOANNAY, ASIE, ASKI?????????????

Polecane posty

Gość zefka
Osobowość: Ta, co odkrywa duszę ludzi i rzeczy Charakter: 96 % Promieniowanie: 98 % Rezonans: 90 000 drgań/sek. Kolor: Żółty Główne cechy: Wola-Aktywność - Intelekt - Uczuciowość Totem roślinny: Żarnowiec Totem zwierzęcy: Termit Znak: Lew TYP: Cechuje je wielkie opanowanie, pozwalające stawiać czoło trudnym sytuacjom. W niektórych oko­licznościach stają się agresywne. Od najmłodszych lat sprawiają trudności wychowawcze, gdyż trudno nimi kierować. PSYCHIKA: To ekstrawertyczki, uzewnętrzniające swe reakcje i łatwo przystosowujące się do otocze­nia. Są zarazem obiektywne - dzięki logice, i subie­ktywne - dzięki uczuciowości. Ta dwoistość ich osobowości nieraz zaskakuje, nawet w dzieciństwie. Odczuwają silną potrzebę dawania czegoś z siebie bądź to bliźnim, bądź sprawie narodowej czy religij­nej. WOLA: Z żelaza, a raczej ze stali. Nie pozwólcie, by wchodziły wam na głowę! POBUDLIWOŚĆ: Ogromna, ale nigdy nie przechodzi w nerwicowość. Jak udaje im się zachować zimną krew wśród beczek z prochem, gdzie spacerują z ogniem swej namiętności? ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Urodzone rewolucjonistki. Nie reagują, ale wybuchają. Jeśli chcecie odwieść je od jakiegoś projektu, to nigdy nie siłą, ale przekonując je że ten zamiar nie leży w ich interesie. AKTYWNOŚĆ: Wydaje się, że przychodzą na świat z dokładnym planem życia. Wszyscy wokół muszą uczestniczyć w tej walce. Zdarza im się "zużyć" wielu mężów. To jeden z rzadkich typów, dla którego wszystkie drzwi stoją otworem, ale grozi im klęska, jeśli stracą wiarę we własne siły i w swoje przeznaczenie. INTUICJA: Z łatwością odkrywają głęboko ukryte tajemnice otoczenia. Nigdy ich nie okłamujcie, gdy z czytają w waszych myślach i sercu. INTELIGENCJA: Znaczna. Posiadają wrodzony zmysł dyplomatyczny, którym posługują się w każdej sytuacji. Doskonała pamięć, duża ciekawość świata. UCZUCIOWOŚĆ: Jest dla nich głównym motorem działania. Jeśli wierzą i kochają, mogą przenosić góry. Gdy zwątpią, wszystko pada w gruzy: Rodzice, nie traćcie autorytetu w oczach tych dziewczyn; które nie wybaczą wam zejścia z piedestału. Jeśli obiecujecie karę, nie odkładajcie jej. Miłość i suro­wość. MORALNOŚĆ: Składa się z rygoryzmu i stopniowych ustępstw. Gdy chodzi o jednostki, jest bardzo surowa. Gdy chodzi o wydarzenia, tłumy, narody - dopuszcza daleko Idące ustępstwa. ZDROWIE: chociaż swoją żywotność salamandry, powinny dbać o zdrowie, w szczególności o żołądek. ZMYSŁOWOŚĆ: Seks to dla nich wszystko albo nic. Są zdolne wszystko poświęcić dla ideałów, nawet życie intymne. Ale w przypadku, gdy ich ideałem staje się miłość fizyczna, wszystko może się zdarzyć.. Dodajmy, ze ich osobowość zawiera sporą dozę cech męs­kich. DYNAMIZM: Na miarę ich wrzącej psychiki. Mają w sobie cos z bohaterek. Może trzeba również być bohaterem, aby z nimi żyć? TOWARZYSKOŚĆ: Czy można mówić o towarzyskości przypadku tych kobiecych Don Kichotów, wiecznie w poszukiwaniu wiatraków? Jeśli zgadzacie się z nimi, posługują się wami. Jeśli się im sprzeciwia­cie, spaliliby was na stosie. Są dumne, a ich przyjaźń jest nieraz despotyczna, ale jeśli nią kogoś obdarzą, są bardzo wierne. PODSUMOWANIE: Jedna rada: nie przeszkadzajcie tym uroczym "termitem" w budowaniu ich fortecy... Dajcie im możliwość dyrygowania, rozkazywania, a jeśli zapomną o was w bojowym rozgardiaszu korzystajcie z rzadkich chwil wytchnienia! http://www.imiennik.pl/ też macie problemy :)

Gość Lubią się brać za cudzych
mężów. Krótko mówiąc - jedną szmacącą się poznałam :-)

Gość asiulek77
hmmmm jestem Asia, Aśka,Asieczka, Asica,Asiulkiem itp itp... nienawidze jak ktos mowi do mnie Joanno moglabym zabic wzrokiem na miejscu .Jestem nieprzewidywalna, niebanalna o ogromnym poczuciu humoru (smieje sie tez sama z siebie co oczywiscie w zyciu pomaga),flirciara, kokietka, za inteligenta dla facetow co slyszalam nieraz, skoro juz weszlam na te cechy mniej atrakcyjne to jestem msciwa jak trzeba,zlosliwa jak mam ochote, potrafie zajsc za skore,uparte stworzenie tez ze mnie w dodatku krzykliwe :)) co slychac w oddali i mam gwarancje ze pomimo ze pale pluca mam w porzadku hih :)),robie blondynke z siebie dla zabawy (humor na caly dzien gwarantowany), a tak po za tym to nie wazne jak to ma na imie ale co soba reprezentuje. I zaraz mi sie kawal przypomnial jak na wsi podchodzi koles do dziewczyny z miasta i mowi jak masz na imie a ona Jo Anna , a on : milo mi Jo Achim tez ze wsi hih :)) Pozdrawiam wszytskie nie Joanny , jak i nie Joachimow hehe

Gość 4 Joaśki
Ja znałam 4 Joaśki Pierwsza Aśka która poznałam wydawała się na pozór fajną dziewczyną, była rozmowna, wesoła…. „zaprzyjaźniłyśmy” się……… przynajmniej tak mi się wtedy wydawało ale okazała się kłamliwą kur…., intrygantką, dwulicową suką. Druga Aśka też na pozór miła dziewczyna, ale okazało się, że ma chorobę psychiczną, miała częste zmiany nastrojów, była agresywna wobec innych, płaczliwa histeryczka. Taka jakaś pojebana. Trzecia Aśka „koleżanka” z liceum, była klasową cichodajką. Czwartą Aśkę poznałam na studiach, powiem tyle nikt jej nie lubi. Na początku miała grube znajomych ale wszyscy się od niej odwrócili po paru jej numerach. Mi też zrobiła ogromne świństwo i nawet nie potrafiła mi spojrzeć w twarz i wytłumaczyć czemu jest taką perfidną osobą i dlaczego wywinęła mi taki numer. Podsumowując nie mam miłych doświadczeń związanych z osobami noszącymi to niemniej jednak ładne imię. Uważam jednak, że imię nie ma większego wpływu na osobowość człowieka, po prostu ja miałam pecha co do Asiek, mimo moich nieciekawych relacji z tymi osóbkami nie jestem uprzedzona do nowo poznanych Asiek :P