Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbielaleczka

kobiety mnie nie cierpia bo wygladam jak laleczka barbie.

Polecane posty

Gość barbielaleczka

Opisze moj wyglad. Mam 173 cm. mam dlugie wlosy brazowe, niebieskie oczy. Chodze regularnie na solarium, silownie, do kosmetyczki. Lubie miec ladne, podkreslajace figure ciuchy. Nakladam wysokie obcasy . mam mnostwo kosmetykow. uwielbiam dbac o swoje cialo, codziennie wieczorem poswiecam 2 godziny na pielegnacje. Kocham perfumy, szminki, blyszczyki, torebki, jedwabne szaliki... wygladam jak lalka. Wszyscy faceci sie za mna ogladaja. Nie chcialam juz mowic moim kolezankom ze ich faceci dzwonili do mnie i prosili o randke. Widze ze sie wyrozniam na ulicy, slysze zlosliwe komentarze kobiet przechodzacych obok. To nie moja wina, ze one o siebie nie dbaja. Na dyskotece, kazda dziewczyna obrzuca mnie zawistnym wzrokiem . To jest okropne. ja tylko o siebie dbam!Czy zadbana kobieta az takie musi wzbudzac poruszenie?

ja tez mam taki problem, a moze i nie problem, jestem szczesliwa, ze jestem atrakcyjna, zadbana kobieta:) to mile:) powinnas byc dumna i nie przejmowac sie zazdrosnicami:) pozdrawiam

Gość jagoo
"nakładam wysokie szpilki" a mogę zapytac na co...szpilki się wkłada a nie nakłada...Twój poziom intelektualny jest równie niski jak poczucie skromnosci...

Wiesz, ładna jesteś ale mimo wszystko wolę przystojnego i mądrego faceta :D

Gość barbielaleczka
jagoo: na podstawie jednego bledu, nie mozna ocenic czlowieka. Wiadomo, ze na forum wiekszosc z nas pisze szybko. Przestancie lapac nas za bledy!A zreszta trzymaj sie tematu:)

Gość jagoo
wiesz powiem Ci tak...skad wiesz ze te spojrzenia są zawistne??moze poprostu przesadzasz i wygladasz jak niektóre wysuszone pomaranczki...poza tym mysle ze jestes troche pusta...sama o sobie piszesz ze wygladasz jak lalka...dumna jestes z tego??

Gość bo dorosle
dziewczyny wyrosly juz z barbie, wiec je nie bawisz, a faceci to zawsze duze dzieci Jesli cie nie cierpia obce kobiety, to nie problem, gorzej, jesli znajome, bo wtedy nie chodziloby o wyglad, tylko o sposob bycia i charakter

Gość pieknie to powiedziane
mnie sie wydaje, ze kobiety cie po prostu nie lubia... ja tez nie lubilabym kogos, kto porownywalby sie do lalki barbie....:O jakw ogole kobiet moze powiedziec:D wygladam jak lalka barbie...jestem pikna, faceci sie za mna ogladaja ah oh...kazda powinna miec poczuje swojego piekna, ale ty chyba widzisz tylko czubek swojego nos, sorry tak mi sie wydaje:O

Gość barbielaleczka
Wiele razy slyszalam jak dziewczyny o mnie mowily. Wiesz jak mowily? Znowu przyszla gwiazda i wszyscy beda na nia lecieli. Jedna nawet specjalnie wylala mi sok na bluzke bo rozmawialam z facetem ktory jej sie podobal. I jeszcze komentarze: a jaka ona ladna? glupia pizda i tyle . A co do mojego wygladu ktory chcesz porownac do zeschnietej pomaranczki, licz sie ze slowami .

Gość barbie to pokaz
nam jak wygladasz to powiem ci czemu cie nie lubia kobiety :D

Gość jaki ty masz nick
w ogole dziewczyno:O ile ty masz lat? a moze jestes 10 letnia fanka mandaryny?

Gość jagoo
hahaha a co mi zrobisz??pusta jestes i tyle a to ze widzisz tylko czubek swojego nosa i swoją pieknosc to juz twój problem...odrobina skromnosci dziewczyno...

Gość pokaz zdjecie
moze nam to udowodnisz?

Gość Evunia
ja jakos kobieta nic nie mam przeciwko takim laskom. dopóki nie próbuja podrywać czyichs facetów tlyko dla zabawy, chyba tlyko po to zeby coś sobie udowodnić.. dopóki nie zachowują sie jakby były w centrum wszechświata, nie zaczynaja napierdalac na kobiety które nie stac na tyle wysiłku i kosmetyków, dopóki nie są puste i wredne :/ niestety większość "lalkowatych" dziewczyn które w życiu spotkałam tak sie zachowywały. nie jest to sąd pochopny. przyjrzałam sie dobrze. wyjątki moge policzyć na palcach jednej ręki. może miałam wielkiego pecha, nie wiem. staram się, ale uprzedzenie zostało.

Gość barbielaleczka
jagoo: cenie wlasna osobe:) skonczylam dobry kierunek, mam fajna prace, jestem zadbana ,ciekawa swiata kobieta. Co jest zlego w mych slowach? A moj nick to wlasnie przezwisko jakie slysze na dyskotece od innych dziewczyn. sama sobie takiego nie wybralam.

Gość ja mysle ze ona jest
bardziej prymitywna niz ameba:P

Gość bambola
a ja nie wygladam jak laleczka barbie, poniewaz ta estetyka mi nie odpowiada, bardzo dbam o siebie, poswiecam nie mniej czasu niz ty na pielegnacje. staram sie ubierac z gustem i klasa. na solarium chodze rzadko, poniewaz niezbyt podoba mi sie pomaranczowy odcien naskorka. wyciagnij wnioski.

Gość z tego co tu piszesz
to to przezwisko to jakis powod do dumy...gdyby tak nie bylo to nie robilabys sobie takiego nicku

coz ja bym nie chcial miec kobiety ktora 2 godziny wieczorem spedza na wcieraniu w siebie kremow.....sory ale przesada , jest tyle rzeczy ktore mozna by robic... poza tym tak to juz jest ze takei laleczki sa czasem wysmiewane , ja te ktore znam , znalem , niestety oprocz super wygladu byly puste i glupiutkie glowa do gory ;]

Gość ja na przyklad
nigdy nie bawilam sie barbie , wolalam lalki dzidziusie. Barbie sa dla mnie ( i dla wielu innych) synonimem kiczu i tandety. Na twoim nmiejcu , majac dobra figure i rysy twarzy sprobowalbym poszukac wlasnego stylu . No bo powiedz - czego inna dziewczyna moze sie spodzieac po laleczce - pogada z taką?

Gość ja tak uwazam
kazdy moze mowic o sobie ze jest sie pieknym zadbanym.....jezli to prawda to pokaz zdjecie

Gość jagoo
co jest zlego w Twych słowach??wiesz normalna kobieta nigdy nie nazwałaby sie laleczka barbi to raz...po drugie w twoim pierwszym poscie ukazujesz sie jako pusta, skoncentrowana tylko i wyłącznie na sobie i swojej piekności dziewczyna...jesli w realu mozna z Toba pogadac tylko i wylacznie o kosmetykach, ciuchach, oraz wszem i wobec glosisz jaka to jestes cudowna i inne laski Ci zazdroszczą to wcale sie nie dziwie ze jestes nie lubiana

Gość trzydziestolatka
Z tym solarium to bym jednak nie przesadzala, ale to tak na marginesie. Ja czuje sie zadbana kobietą, ale zupelnie nie umie sie ubrac, z tymi kosmetykami, to tez jakos tak korzystam, ze nie widac jakis specjalnych efektow w postacci nie tyle zadbania co atrakcyjnosci jakiejs wybijajacej sie, a jestem dosc zgrabna i mila dla oka kobieta. Moze mi cos poradzisz, co trzeba robic tak bardziej w szczegolach, albo jakies linki w sprawie ubran ?

Gość Olka...
NIEZŁA PROWOKACJA

Gość pokaz zdjecie to powiemy
ci czy wygladasz jak barbie czy mylnie cie osadzaja

Gość he he he
napewno twoja twarz wyglada starooo bo jak regularnie chodzisz na solarium.....i ty dbasz o sibie...chyba nie bo niszczysz swoja skore a tak poza tym jagby kazdy mial tyle kasy jak ty i bogatych rodzicow to tez by dziewczyny wygladaly jak ty!!! mi sie zdaje ze jestes rozpuszczona coreczka i gdyby nie rodzice to bys gowno miala!!!

Gość barbielaleczka
Pracuje w prywatnej szkole jezykowej, do tego jestem tlumaczem. Jezyk niemiecki i angielski. Skonczylam lingwistyke . Zarabiam dosyc duzo. Nie jestem na utrzymaniu rodzicow.

Gość zaciekawiło mnie to
codziennie wieczorem poswiecam 2" godziny na pielegnacje." A co właściwie robisz przez te dwie godziny? Czy z natury jesteś tak brzydka, że aż tyle czasu musisz poświęcić na doprowadzenie się do jakiegos tam wyglądu czy co? Rozumiałabym jeszcze gdyby np godzina z tych dwóch była poświęcona na ćwiczenia gimnastyczne. Ale dwie godziny pacykowania paszczy czy nawet całego ciała??? Chyba bym cię nie chciała bez makijażu zobaczyć w takim razie :D

Gość jagoo
i cały czas koncentrujesz sie na sobie...sorry nie dogadamy sie...papa

Gość wzruszyla mnie twoja
historia :D wspolczuje ci naprawde:P