Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbielaleczka

kobiety mnie nie cierpia bo wygladam jak laleczka barbie.

Polecane posty

Gość Tracerr
Hehe, tak czy siak, to jest zachowanie bardzo nie na poziomie i niedyskretne! Jeżeli już to się przywraca faceta do pionu w innym miejscu...

Właśnie. Dlatego podtrzymuję to, co powiedziałam - dziwne towarzystwo. Poza tym - ja swojemu facetowi ufam. I wiem, że on mi też. Dlatego nie przeszkadza mi, kiedy spojrzy na inną kobietę (i vice versa). Musiałabym być zdrowo szurnięta, żeby zwracać mu za każdym razem uwagę.

Gość SDAA
DZIEWCZYNO I CO Z TEGO ze jestes łądna masz kogos kto CIE KOCHA za to Kim jestes?A nie jak wygladasz? Masz przyjaciela ktory nie jeste zazdrosny o Twoj wyglad? Masz jakeis zainteresowania oprocz kosmetykow? Lubisz dzieci? Czy wolisz swoj tyłek w lustrze ogladac? Lubisz zartowac i smiac sie i korzystaxc z zycia cieszzyc sie nim czy wolisz patrzec jak inni na Ciebie patrza? Doceniasz to, ze Bog Ci dał Urode? Czy wkykorzystujesz ja przeciwko komus? Czy jestes tak samo madra jak piekna? Cz wwiesz co znaczy E=mc2? Czy wiesz ze wszechswiat sie rozszerza???? A słonce keidys zgasnie iw szyscy kiedys umrzemy,,, czy piekni czy wygladajacy jak laleczka barbie...kazdy kiedys odejdzie a bedzie rozliczany nei z tego jak dbał o siebie czy był ladny? Tylko czy był dobrym człowiekiem czy kierował sie w zyciu miłoscia a nie pustota i próżnoscia... zmiec patrzenie na zycie, bo nie wiesz co czynisz

Gość xdrg xdfghxfgh
laska pewnie jest chodząca maszkarą. porabia wszystkich i ma niezły ubaw.

żeby być jeszcze piękniejszą pij 3xdziennie szklanke spermy.wtedy bedziesz cud laleczka

Gość barbielaleczka
sdaa-tak kocham dzieci, rok pracowalam jako opiekunka za granica i mam kontakt listowny caly czas:) po 2 obecnie jestem wolna. Bylam w 2 zwiazkach. Jeden byl 3 letni drugi skonczyl sie tragicznie tak jak wczesniej wspomnialam.

Gość Tracerr
oki przestańcie, czy ona robi coś złego ludziom???? Zastanówmy się lepiej nad sobą :o

Gość zwykladziewczyna
kaska 21 jestes ordynarna. Zgadzam sie z Tracerrem ! Popatrzcie na siebie bo barbie nikogo nie krzywdzi swoja pielegnacja urody i tym ze pisze tutaj Wy za to jestescie udani.

nie jestem ordynarna jakbys nie zauważyła to nie ja jedna pisze tutaj w ten sposob więc sie nie czepiaj

Gość Ołówek polskiego radia
kaska21 ale dlaczego od razu szklanki spermy...w ogóle zachowujecie się jak stereotypowy tłum

Gość zwykladziewczyna
kasiu masz racje:) jestes ordynarna razem z reszta tutaj:)

Hm, widzisz, autorko, ja nie zamierzam twierdzić, że jest inaczej. Kochasz dzieci - ok, to ci się chwali, ja nie znoszę. ;) Zastanawia mnie tylko - z socjologicznego punktu widzenia - czemu i jakie wyzwalasz u ludzi emocje, skoro dochodzi do tak skrajnych zachowań. Bo ja nigdy nie widziałam czegoś takiego, nigdy. Mam kilka bardzo atrakcyjnych koleżanek, i to atrakcyjnych w nieszablonowy sposób, bez kosmetycznych wspomagaczy. I za cholerę nie przypominam sobie, żeby w pubie kobietom rzedły miny na ich widok, czy też żeby wszyscy faceci gapili się na nie ze ślinotokiem. Po prostu nie spotykam się z takimi reakcjami.

Gość Ołówek polskiego radia
Iron Hill to jak myślisz, czym mogą być spowodowane takie zachowania? :o bo ja nie mam pojęcia...może autorka sprawia niemiłe wrażenie? no sama nie wiem, nie widziałam ciebie...a opis to w sumie nic...

Nie mam zielonego pojęcia, co powoduje takie zachowania - i dlatego drążę temat - ciekawość, po prostu. Barbie, a może ty po prostu z góry zakładasz, że stoisz na wygranej pozycji i jedno skinienie palca wystarczy, aby wszyscy faceci rzucili się do ciebie? To czasem razi, i to mocno. Znam taką osóbkę - dziewczyna faktycznie śliczna i też wygląda jak lalka - tyle, że porcelanowa. A mniemanie ma o sobie, że... Parę lat temu, kiedy poznałam swojego obecnego, skwitowała to słowami \"szkoda, że mnie tam nie było, bo teraz byłby mój\" i mało mnie szlag nie trafił.

Gość życie bez zmartwień
Jezu, jak czytam wypowiedzi tej panny robi mi się słabo :O Sam tytuł jest irytujący i chciałabym, by nareszcie zniknął ze świeżych

Gość życie bez zmartwień
hahaha, i niechcący sama go podnoszę ;)

Gość czytam ten topik od
samego poczatku i dalej nie rozumiem o co chodzi autorce? Cierpi z tego powodu ze jest ladna? Cierpi z tego powodu ze kobiety reaguja agresywnie na jej widok? Zgadzam sie w 100% z poprzedniczka...nigdy nie widzialam sytuacji zeby kobieta bila faceta po glowie tylko dlatego ze obejrzal sie za inna...nie widzialam tez zeby kobiety szczerzyly zeby w pubie tylko dlatego ze zobaczyly super laske...no chyba ze laska zachowuje sie prowokujaco i bez szacunku do nich...nie wiem, czy moglabys mi odpowiedziec o co Co chodzi laleczko Barbie...juz raz zadalam to pytanie, ale widocznie nie chcialas go zobaczyc...pozdrawiam;-)

Gość tez kobieta
jestescie jakies chore zajadle i rzeczywiscie zazdrosne. niech sobie bedzie jaka jest moze i rzeczywiscie jest ładna ja jej niczego nie zazdroszcze nie uwazam tez na rozpuszczona barbie. wyglada jak wyglada i to dla niej plus. Sa gusta i gusciki

Gość jagoo
tez kobieta==>tylko wiesz co my jej nie zazdroscimy jej urody...mnie osobiscie denerwuje sposób jej pisania...jej wypowiedzi wskazują ze jest zarozumiałą panienką skoncentrowaną tylko i wyłącznie na swojej urodzie...

Gość autorko topicu
oświeć nas chociaż w jakim celu założyłaś ten topic? chciałaśy żebyśmy Ci współczuli,gratulowali?no jakiś cel miałaś więc napisz bo ja np. jestem bardzo ciekaw.

Gość Tracerr
Autorka topicu się nas pyta: DLACZEGO KOBIETY DBAJĄCE O SIEBIE POWODUJĄ TAKIE PORUSZENIE to dla niedoinformowanych...

Gość autorko topicu
Tracerr dzięki za odopowiedź,rzeczywiście niedoinformowany jestem,juz sie pogubiłem w wypowiedziach tej biednej piękności. niedobrze mi masz świetą racje jest zbyt zajebista zeby odpowidać na takie głupie pytania. Zał mi jej,a tak wogole to myśle że to jakaś prowokacja i alska ma z nas niezły ubaw

Ech. Ja nikomu niczego nie zazdroszczę (poza sauną, która ma w domu kumpel;) ). Ale dla mnie to tak dziwne zjawisko - przemiana normalnych kobiet we wściekłe harpie, kiedy autorka się pojawi w pobliżu - że sobie tu trochę posiedzę i poczytam. ;)

Gość Tracerr tak tylko ze
odpowiedz na to pytanie juz byla dana w pierwszych postach...ZAZDROSC, a jednak dalej barbie drazy...ja tamk chcialabym poznac prawdziwy powod jej trosk...konkrety, bo bez konkretow zostalo nam tylko gdybanie... pozdrawiam

Gość autorko topicu
zgadzam sie ale troche mnie to wnerwia już.nie odpowiada na nasze pytania tylko non stop się chwali. Ja Ci powiem jedno ślicznotko: wole brzydszą a mądrzejszą niż piękną a pustą. Zreszta kazdy facet przyzna mi racje,myśle że fakt że faceci się oglądaja za Tobą wcale nie świadczy o tym że są pełni podziwu dla twojej urody,zwyczajnie chcieliby Cie przelecieć jeśli juz i na tym kończy się ich zainteresowanie sobą. Tak sobie myśle że piękna kobieta to taka,która o każdej porze dnia jest piękna,a nie dopiero wtedy gdy się wypacykuje. Naturalność jest piękna a nie twoje kosmetyki.Uwierz mi. wiem co mówie

Gość _Acha__
Hmmm.......to bardzo fajnie barbi ze jestes taka sliczna i taka w ogóle naj naj naj,jednak czy nie zastanawiałas sie nigdy nad tym że popadłas w swego rodzaju uzaleznienie?Uzależnienie od własnego wizerunku ! Przeczytałam temat od samego poczatku i widze ze przemawia przez Ciebie samouwielbienie!Myśle ze Tobie wcale nie jest żle z myślą że kobiety Ci zazdroszczą nie akceptują Cie...myśle ze ty do tego dazysz.Niewiem moze jako dziecko byłas brzydka i chcesz sobie cos udowodnić?wyhamuj !Mam pytanie czy masz przyjaciełke a chociaż koleżanke?Nie chce Cie oceniać / bo cie nie znam/jednak pamietaj ze uroda to nie wszystko i ona z wiekiem przemija.......pozdrawiam uczestników tematu i Ciebie Barbie :)

Gość _Acha__
Hmmm.......to bardzo fajnie barbi ze jestes taka sliczna i taka w ogóle naj naj naj,jednak czy nie zastanawiałas sie nigdy nad tym że popadłas w swego rodzaju uzaleznienie?Uzależnienie od własnego wizerunku ! Przeczytałam temat od samego poczatku i widze ze przemawia przez Ciebie samouwielbienie!Myśle ze Tobie wcale nie jest żle z myślą że kobiety Ci zazdroszczą nie akceptują Cie...myśle ze ty do tego dazysz.Niewiem moze jako dziecko byłas brzydka i chcesz sobie cos udowodnić?wyhamuj !Mam pytanie czy masz przyjaciełke a chociaż koleżanke?Nie chce Cie oceniać / bo cie nie znam/jednak pamietaj ze uroda to nie wszystko i ona z wiekiem przemija.......pozdrawiam uczestników tematu i Ciebie Barbie :)

Gość nauczycielka_26
Marna prowokacja.Naprawde marna.Po prostu leczenie swoich ogromnych kompleksów poprzez kreowanie sie na gwiazdę. Ja również jestem zadbaną kobietą. I również po lingwystyce.I także pracuję w prywatnej szkole i tłumacze.Tylko za żadne skarby świata nie mogę znależć 2 godzin dziennie aby wcierać balsamy. I nie pamiętam kiedy ostatnio spałam chociaqż 7 godzin.Ale witaminki biorę.

Gość też mi się wydaje ze prowokacj