Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbielaleczka

kobiety mnie nie cierpia bo wygladam jak laleczka barbie.

Polecane posty

Gość Tracerr
Morgaine ten post mam wziąć do siebie, tak?

Gość bitch
do autorki wiekszosc kobiet rzeczywiscie nie lubi wizerunku lalki barbie, wiec nie mow, ze nie cierpia kobiet zadbanych, tylko typowych lalek..., a jezeli dochodzi do tego takie mniemanie o sobie jak ty masz, to bardzo cie przepraszam i dolaczam sie do nich. poza tym spotkalam sie z podobnym przypadkiem jak twoj, tyle ze dziewczyna byla dosc skromna, ale bardzo atrakcyjna i przez przypadek (albo wlasna glupote) powtorzyla slowa jednego z kolegow z pracy, ze dla niego to ona jest nr1 w firmie!!! chyba nie musze opowiadac dalej???

Tracerr >>> niekoniecznie, do Ciebie jest pierwsze zdanie, o tym, że nie wszyscy wypowiadający się są złośliwi.

Gość Tracerr
Morgaine, wiem , że nie wszyscy. Ale chyba zgodzisz się ze mną, że jeśli autorka topiku dałaby tu swoje zdjęcie (o które proszą forumowicze) to dostałabo się jej równo. A teksty typu: "Co nasza królewna teraz robi, może nakłada maseczkę, albo masuje dłonie" są złośliwe... Dlaczego są takiego typu reakcje? Dziewczyna powiedziała szczerze ile poświęca czasu na pielęgnację i za to się jej obrywa? Przecież to jej sprawa, i to ona ,a nie inni ludzie, tracą ten czas... Źle mówię?

Gość khfihwsf
mozna byc zadbana, wytapicerowana, wypudrowana lamucera, made in solarium, ze szczucznymi rzesami i paznkociami, ALE pusta jak butelka po tanim winie, pusta jak wudmuszka wielkanocna, pusta JAK AUTORKA TEGO TOPICU. jestes nic nie warta kretynka, ktora zyje w swoim nie realnym pustym swiecie! ! jestem na NIE

Gość byłam na dyskotece
widziałam taki kobiety jak Ty..dla,mnie były one w przebraniu jakims jak na zabaie maskowej...no bo jaka babka na codziębn chodzi w falbankach i czubach biłaych? przeca i w pracy i na studiach i w zyciu by ja wysmiali..więc się przebieracie z kogoś kim nie jetseście, za babke z palkatu z bravo girl..jak moizna sie przebierac i udawać kogos kim sie nie jest? ja zawsze jestem soba, w jeansach i swetetrze może mało atrakcyjna zewnętrznie ale nie szukam taniego poklasku na ulicy i na dyskotece ale fajnie że dbacie o siebie tzn że jak ja nie maluje pazniokici mie niosze butów białych z czubami we wzory wieśniackich sukienek...to jestem nieatrakcyjna? za to umiem rozlozyc kompa na części i naprawić gniazdko elektryczne...ale to tak mało seki jest...acha i obornik z ze stajni tez wywalałam..i czuje sie z tym dobrze bo cos zrobiłam..nie dla siebie oi swojego wyglądu pozdrawiam lalki barbie

Gość czy poza sztuczną urodą lalki
Barbie, super modnymi ciuchami i drogimi kosmetykami, coś jeszcze sobą reprezentujesz? :o

To co Laleczka robi jest jej sprawą, oczywiście, że nie powinno się być w stosunku do nikogo chamskim, tym bardziej do osoby, która przecież nic nikomu tutaj nie zrobiła. Ale jeśli zalezy jej naprawdę, żeby być lubianą, to może wyciągnąć z tego wniosek, co w niej ludzi drażni. A swoją drogą, czemu my, kobiety jak chcemy sobie dokuczyć, to wymyslamy sobie od brzydul?

Gość a może inne kobiety jej nie
cierpią nie tylko z zazdrości ale dlatego,że jest zarozumiała?

Gość bitch
i z zazdrosci i ze zarozumiala

Gość wertyuiop
sa dziewczyny ladne ale nie zachowuja sie jak nasza barbie a ona naprawde przesadza ze niedobrze sie robi.....mysli ze jak faccet na nia sie popatrzy to jest juz oczarowany jej uroda!!!!!mzoe oni patrza sie jak sztucznie wyglada.....

Gość Szklany nóż
:o

Gość Tracerr
bronie barbi bo nieraz lubie ubrac sobie spodnicze pomalowac oczka i lubie sie pobzykac z moim piekiem uwielbim psy...tak jak je barbi uwielbia a wogole barbi to moja kuzynka....lubie ja ...i wierze ze kto kuzynki nie przeje.....nie bedzie w niebie!!!!

Gość laleczka zamilkła

Gość Tracerr
Dzięki podszywaczu.

Gość bitch
laleczka nie zamilkla, tylko nie ma czasu, bo wlasnie zaczyna swoja toalete wieczorna :P ciekawe ile czasu spedza tylko na patrzenie w lustro i podziwianie siebie samej ;D

oo to naprawde masz wielki prolem, to straszne bycie laleczką aaaa pomocy, bo zwariuje!, buehe daj sobie na luz kobieto, co nas obchodzi ile masz wzrostu etc, moze sobie poprostu wmawiasz to że wszyscy leżą u Twoich stóp

Gość bitch
az trudno uwierzyc, ze takie panienki sa na prawde :0 moze ona jaja sobie robi?

A ja tylko chciałabym wiedzieć dlaczego tyle osób sądzi że ona jest \"pusta\"? Tematem topiku jest jej wygląd więc go opisała, po kiego grzyba miała opisywać cechy swojego charakteru i zainteresowania? Czy osoby które czują do niej niechęć od pierwszego wejrzenia maja okazję ją poznać? Nie - oceniają na podstawie wyglądu. Widać coś jest w jej wyglądzie co pociąga mężczyzn i wzbudza furię u kobiet :) Gdyby napisała że jest brzydka i zniedbana to 100 osób odpowiedziałoby że jest tłustą świnią :( Jak tylko jest szansa komuś dołożyć to się z niej korzysta... ech :( Pytanie za stówkę - kto zna ładną, zadbaną dziewczynę, mającą powodzenie u facetów, dobrze zarabiającą, która wzbudza sympatię u innych kobiet? :) Coś widać jest w tych babach że nie znoszą konkurencji. Jak inna kobieta ładna i ma powodzenie to od razu określa się ją jako \"pustą\" i skoncentrowaną na sobie. Zresztą u facetów jest podobnie. Każdy przystojniak, a nie daj Boże dobrze sytuowany finansowo, od razu określany jest przez wielu innych mężczyzn jako \"pedał\" :D

Gość no to jaki miała cel
ktos mi wreszcie powie bo dalej nie rozumiem!tak tylko chciała sie pochwalić hahahahahahahhahahahaha dobre.ja tam jej bronić nie będe jest pusta jak bęben afrykański stara pudernica.Wyobrażam sobie to czupiradło bez codziennej dwugodzinnej pięlęgnacji hehehehehehehehehe stara rura

Gość Moze wreszcie...
przeczytala odpowiedzi jak sie nalezy i dostala odpowiedz na swoje pytanie... To ze forumowicze pisza sobie smieszne rzeczy w stylu co ona teraz robi, nie swiadczy odrazu ze sa zazdrosni...ile razy zartowaliscie sobie z kogos, przeciez to ludzkie, nie robcie z siebie swietych duszyczek...przeciez zalozycielka tego topiku sama sie o te wypowiedzi prosila, jak juz pisalam, nie wierze ze jest az tak naiwna i nie wiedziala co tutaj bedzie sie dziac!! To tak jakby ktos dal psu kosc i nie pozwolil jej dotknac... pozdrawiam!

Gość Tracerr
Eugleno- podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Ludzie nie mogą znieść tego, że jest ktoś lepszy lub ładniejszy od nich.Chyba ludziom nie podoba się moje myślenie skoro podszywając się pode mnie gadają głupie rzeczy...

Gość Tracerr
Moze wreszcie------------> Może nie są zazdrośni , ale napewno złośliwi. Jadu forumowiczom nie brakuje.

Gość Tracerr...zgadzam
sie, sa zlosliwi, ale tak jak Ty bronisz zalozycielke tego topiku, tak ja w pewnym sensie bronie tych ktorzy i moze jadem rzucaja, przeciez ona jawnie sie o to prosila zakladajac ten topik....c'est la vie...powiedz tak szczerze jakie mozna uzyskac odpowiedzi piszac "jestem za ladna i kobiety mnie nie cierpia" (moja interpretacja)...nie "wygladasz" na glupia, wiec zrozumiesz o co mi chodzi;-) pozdrawiam

Gość Interpretuje
"wygladam jak laleczka barbie" jako...jestem ladna...w sumie dobrze miec o sobie takie zdanie i milosci do samej siebie (zdrowej) - laleczko, to jest Twoj punkt widzenia no i zapewne paru innych osob, nie wierze ze jest jakas definicja ladne-brzydkie, to pojecie wzgledne;-) pozdrawiam

Gość oj biedactwo...
moze na poprawienie humoru jakąś maseczkę sobie zrobisz?? :-O

Gość Tracerr
Tracerr...zgadzam ------------> Przede wszystkim nie bronię założycielki topiku. Tak jak wy myślę, że zbyt "bezpośrednio" siebie opisała i być może zbyt przesadnie. Nie mylcie obrony autorki z moim obiektywizmem. Wszystko sobie przanalizowałam na spokojnie. Autorka nic mi nie zrobiła, jest mi praktycznie obojętna i nie widzę powodu, aby się na nią rzucać. Przecież to ona z siebie robi "lalkę" a nie ja :) Forumowicze też po części mają rację, ale napewno nie pełną. Również pozdrawiam.

Gość Mandarynka26
Ja mam 180 cm wzrostu, blondynka, ladna buzia, 63 kg. Zbam o siebie tak samo jak zalozycielka topiku (no oprocz tego solarium bo to wcale ladnie nie wyglada), ubieram sie w eleganckie ubrania, chodze w szpilkach. Oprocz tego mam dobry samochod i bywam w fajnych miejscach.... Skonczylam studia (psychologie). Kobiety mnie nie nienawidza...wiesz dlaczego...? Bo nie mam pusto w glowie, szanuje ludzi i nie wywyzszam sie jak Ty. Oprocz urody masz cos jeszcze - brak podejscia do ludzi i zbytnie zadufanie w sobie :) Zmien siebie a nie wymagaj uwielbienia od innych za to jak wygladasz a nie za to kim jestes...