BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu A wy sprawdzaliście już jaki cytat z Biblii dla was wg daty urodzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Gdzie sprawdzić? Widziałaś te koty, które warczą w szale? Zakochałam się w ich odgłosach. Podaj cytat, który tobie się pokazał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Gdzie sprawdzić? Widziałaś te koty, które warczą w szale? Zakochałam się w ich odgłosach. Podaj cytat, który tobie się pokazał. Nie mogę bo byś musiała moja datę poznac. Ale jest mocny. Znam te odglosy i wszystkie koty internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu Czat gpt 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 2 godziny temu Stary Testament Księga Zachariasza huh Sprowadzę ich i mieszkać będą w Jeruzalem. I będą moim ludem, a Ja będę ich Bogiem, wiernym i sprawiedliwym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Nie mogę bo byś musiała moja datę poznac. Ale jest mocny. Znam te odglosy i wszystkie koty internetu Okej, rozumiem. Wierzę, że cię natchnął. Kurczę, te kotki są piękne! Od dawna robią karierę a ja nie znałam. Nie mogę się naoglądać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Seven napisał: Okej, rozumiem. Wierzę, że cię natchnął. Kurczę, te kotki są piękne! Od dawna robią karierę a ja nie znałam. Nie mogę się naoglądać. Kafeteria znasz a kotów nie. Jak to mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Kafeteria znasz a kotów nie. Jak to mozliwe Prawdziwego członka też nie dotykałam z tydzień, a znam się na nich jak mało kto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Prawdziwego członka też nie dotykałam z tydzień, a znam się na nich jak mało kto. O zaklinaczka wezy dzikich Kleopatra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Prawdziwego członka też nie dotykałam z tydzień, a znam się na nich jak mało kto. Gdybyś była chłopem to by oznaczalo że się nie mylas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 458 Napisano 2 godziny temu Fajny pomysł. Proroctwo z księgi Izajasza, zapowiadające, że poganie będą czcić Boga Izraela... Spisane 750 lat przed Chrystusem. " I rzekł mi (Pan): «To zbyt mało, iż jesteś mi sługą dla podźwignięcia pokoleń Jakuba i sprowadzenia ocalałych z Izraela. Ustanowię cię światłością dla pogan, aby moje zbawienie dotarło aż do krańców ziemi». " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: O zaklinaczka wezy dzikich Kleopatra Owszem. Nikt nie lubi konkurencji. Sprawę uznaję za oczywistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: Fajny pomysł. Proroctwo z księgi Izajasza, zapowiadające, że poganie będą czcić Boga Izraela... Spisane 750 lat przed Chrystusem. " I rzekł mi (Pan): «To zbyt mało, iż jesteś mi sługą dla podźwignięcia pokoleń Jakuba i sprowadzenia ocalałych z Izraela. Ustanowię cię światłością dla pogan, aby moje zbawienie dotarło aż do krańców ziemi». " Pojawił się człowiek posłany przez Boga. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Gdybyś była chłopem to by oznaczalo że się nie mylas Kochasz leżaczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 10 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Prawdziwego członka też nie dotykałam z tydzień, a znam się na nich jak mało kto. Wątpię pewnie nawet nie wiesz że włosy rosnom na spodzie penísa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Kochasz leżaczka. Jak bliźniego i siebie samego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Kochasz leżaczka. kazdy go kocha jest wybrankiem bozym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu Dziwne skojarzenia z niemyciem pejnisa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Wątpię pewnie nawet nie wiesz że włosy rosnom na spodzie penísa Pokaż. Udowodnij, że twój tak wyląda. Fotka może być od dołu. Powiedz mi co to znaczy: ekran śmierci. W dwóch, trzech zdaniach teraz bo nie mam czasu czytać dogłębnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: kazdy go kocha jest wybrankiem bozym 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jak bliźniego i siebie samego Boską miłością to akurat wiem, że Boni kochasz każdego równo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Pokaż. Udowodnij, że twój tak wyląda. Fotka może być od dołu. Powiedz mi co to znaczy: ekran śmierci. W dwóch, trzech zdaniach teraz bo nie mam czasu czytać dogłębnie. Każdy tak wygląda szukaj z mocnym swiatlem a znajdziesz normalnie ich nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szczerze powiedziawszy tak napisał: Każdy tak wygląda szukaj z mocnym swiatlem a znajdziesz normalnie ich nie widać Twojego chcę zobaczyć. Co mnie obchodzi przyrodzenie np. RC. Jeżeli nie to nie zawracaj mi głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Seven napisał: Boską miłością to akurat wiem, że Boni kochasz każdego równo. Leżak to baranek boży który gładzi grzechy świata módlmy się za niego Edytowano 2 godziny temu przez bocibot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 458 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Pokaż. Udowodnij, że twój tak wyląda. Fotka może być od dołu. Powiedz mi co to znaczy: ekran śmierci. W dwóch, trzech zdaniach teraz bo nie mam czasu czytać dogłębnie. Niebieski ekran śmierci BSOD to termin w środowisku informatycznym oznaczający błąd krytyczny systemu operacyjnego Windows, który uniemożliwia dalszą pracę na komputerze... z reguły po restarcie ustępuje, najczęstszą przyczyną jest błąd kernela spowodowany problemami ze sterownikami. W świecie Unixów odpowiednikiem BSOD jest Kernel Panic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Boską miłością to akurat wiem, że Boni kochasz każdego równo. A co ty myślałaś że moje uczucia na śmietniku znalazlam i będę każdego kochać jak leci. A daj ty mi spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Twojego chcę zobaczyć. Co mnie obchodzi przyrodzenie np. RC. Jeżeli nie to nie zawracaj mi głowy. Każde cię obchodzi bo to przyrodzenia fraktalne odbijające się jedno w drugim jak w zwierciadle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 69 Napisano 2 godziny temu Może jom kręci niemyta pyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: Niebieski ekran śmierci BSOD to termin w środowisku informatycznym oznaczający błąd krytyczny systemu operacyjnego Windows, który uniemożliwia dalszą pracę na komputerze... z reguły po restarcie ustępuje, najczęstszą przyczyną jest błąd kernela spowodowany problemami ze sterownikami. W świecie Unixów odpowiednikiem BSOD jest Kernel Panic O to mi się rozchodzi. To znaczy czy można to samodzielnie naprawić? Czy to zajmuje długi czas? Czy to łatwe? Póki co nie biorę sie za to i czy może do serwisu lepij? Potrzebne mi dane, więc chcę to odzyskać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 10 Napisano 2 godziny temu Doszedłem na jakoms glupiom taniom blondi na dwie flagi po 16 minuty zenada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczerze powiedziawszy tak 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, bocibot napisał: Każde cię obchodzi bo to przyrodzenia fraktalne odbijające się jedno w drugim jak w zwierciadle A dumbo wiedziała że dwie prącia się mieszczom na raz w puni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach