Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laguna Beach

Jak uswiadomić facetowi, ze ma wszystko...???

Polecane posty

Gość Laguna Beach

...co jest mu potrzebne do szczięścia? Zone, dzieci, dobra prace, ciekawe hobby... jak mu uswiadomic, ze to jest jego skarb i szczescie i nie mozna tego lekcewazyc...Rozmowy nie pomagaja, tlumaczenie nie pomaga, wyjasnianie- jak grochem o sciane! To moj kuzyn, twierdzi, ze z kobieta ktora poznal przypadkiem laczy go zrozumienie i jest szczesliwszy jak ja widuje... ona nie chce mu macic w rodzinie, bo z tego co mowi, stara sie z nim nie kontaktowac. Nie potrafie mu przetlumaczyc...obawiam sie, ze rodzi sie miedzy nimi jakies uczucie, on ma jakis dziwny blysk w oku jak o niej mowi, ostrzegam go, zeby uwazal, ale nie slucha! Ja wiem, ze bedac w malzenstwie nie mozna sie totalnie odgrodzic od innych ludzi, ale czy w porzadku jest posiadanie takich bliskich przyjaciol bez wiedzy wspolmalzonka? Chcialabym mu pomoc, bo sie bardzo lubimy i przyjaznimy, ale on sie zapedza...za bardzo...

ja po sobie wiem że jedynym sposobem bym sie przekonała że mam wszystko była groźba ze to stracę... Mój mężczyzna dowiedział się że nie byłam z nim szczera i chciał odejść... Przyjaciółka też mowiła \"masz wszystko... czego szukasz?\". Ja po prostu potrzebowałam by ktos mna porządnie potrzasnął, dał kopniaka...i obudził... Czasami taki zimny prysznic to jedyna metoda by człowiek zobaczył że nie jest bezkarny... Brutalne ale skuteczne..i prawdziwe..

Gość Laguna a
Pytalas go czy jest szczesliwy z zona? Moze przyjzyj sie blizej ich relacji, ludzie czesto zyja ze soba bo maja zobowiazania...

Gość gość
skąd wiesz że jest szczęśliwy? Tobie się wydaje że on ma wszystko a tak naprawdę nie ma tgo najważniejszego - uczucia. Ale nie pochwalam zdrad i uważam że z zoną powinien porozmawiać iratować to, o tamtej powinien zapomnieć.