Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lundda

Dziewczyny, nie zażywajcie pigulek ANTYKONCEPCYJNYCH

Polecane posty

Gość mloda polozna
dziewczyny duzo czytajcie zanim podejmiecie tak wazna decyzje jaka jest antykoncepcja hormonalna i nie dajcie sie wciagnac w uklady miedzy lekarzami a firmami farmaceutycznymi naprawde nie zdajecie sobie sprawy z tego jaka kasa za tym stoi . Pamietajcie, ze u lekarza teraz jestescie klientem a nie pacjentem, Boze ja na to patrze i az mi sie niedobrze robi. Oczywiscie sa wyjatki ale coraz mniej i zawsze to sa tylko wyjatki. Zreszta kazdy robi jak uwaza. Ja w swojej krotkiej co prawda praktyce spotkalam sie z dwoma przypadkami , jedna kobieta 28, druga 34 lata obie po wylewie z niedowladem lewej strony ciala,obie w pelni sil przed rozpoczeciem antykoncepcji hormonalnej, masakra. Pomyslcie, ze Wam tez sie to moze zdarzyc, bo nigdy nie mozecie byc pewne, oprocz tego zwiekszenie ryzyka nowowtworow, az strach pomyslec. Zreszta poczytajcie sobie http://www.af.com.pl/numery/archiwum/rodzina/twoje_potomstwo_nieplodne.html

Gość mloda polozna
trzeba skasowac to wszystko po html, zeby strona sie wyswietlila

Gość z mezem
stosujemy tylko prezerwatywy jakos boje sie tabletek hormonalnych :)

Gość oj kurcze
co tak sie martwisz o stosunek przerywany czy udany czy nie, wazne by tobie było dobrze. Poco pozwalac facetowi na wlewanie do srodka spermy a my na tym cierpimy bo pełno tego w środku, bo tabletki bierzemy, bo uwazac musimy czy nie zaszłas w ciążę.....a on co? nic. mysli tylko o sobie i o tym by sie spuścic do srodka bo tak mu dobrze. tak jak juz to stusunek przerywany bądz walenie mu konia tez jakies wyjście.