Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granieceee

Granice strachu

Polecane posty

Gość granieceee

o bosheee.....Widzieliście ten program? Jaki drętwy. Ten dowbor wogóle nie umi tego prowadzić.granice strachu to biegać po błocie i jeździć na rowerzE? Przesada!!!przykładowa sytuacja: Wspinał sie taki ryzy i jakas Ania. Dowbor pyta sie rudego(sorx ze ksywka ale nieiwem jak sie nazywa)wiec sie go pyta: Jak myslisz wygrałeś??? On: yyyyyyy..... A dowbor: Mylisz sie! Wygrała Ania!. Dowbor se wziął zrobił gotowy tekst ale niestety nie powiedział go w pore

Gość Maciej Dowbor
o k.. całkowicie się zgadzam z tym .po 5 minutach poszłem :D się wy..lać chociaż mi się nie chciało.A potem przez cały dzionek robiłem wsio tylko co się dało żeby o tym badziewiu zapomnieć - aż do tej chwili ALE TO DOBRZE .Jak się dowiedziałem ,że ten Dowbor będzie prowadził program o sportach ekstremalnych to od razu wiedziałem ,że będzie to pi.......................... >Natrafiłem na niego przez przypadek ,Zrobił na mnie kolosalne wrażenie .Ludzie- Jak macie poczucie humoru i chcecie się zsikać ze śmiechu ,albo dla innych zobaczyć największą żenadę swojego życia to serdecznie zapraszam do podziwiania tego fe-no-me-nal-ne-go widowiska

Gość idę....
no ciekawe ciekawe ;)