Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

Błyszcząca cera

Polecane posty

Pomóżcie.codziennie rano przed wyjsciem nakładam na twarz puder w kremie gdyż nie mam zbyt doskonałej cery.Lecz po połgodzinie(do godziny)cała twarz świeci sie jak zarówka!nos,broda,czolo,policzki!!Nie uzywam juz nawet zadnych kremów pod podkład zeby jeszcze bardziej nie natłuścić cery.Moze znacie jakies skuteczne kremy,podkłady???pzdr

Gość asia pelasia
Polecam Garnier "Czysta skóra". Sama stosuję i jest naprawdę bardzo dobry. A cerę mam tłustą...

nie no, ja napisalam powaznie, ja sama z tego korzystam... skrobia to inaczej nazwyklejsza w swiecie maka ziemniaczana, stosuje ją na podklad i jest ok :) trzeba tylko uwazac, zeby nie nalozyc za duzo, bo sie bedzie wygladalo jak corka mlynarza :D no ale to zawsze mozna lekko wklepac , albo zetrzec i bedzie spoko. Takze polecam. Zreszta to jest od dawna znana metoda utrwalania makijazu. pozdrawiam

Gość Zneba
jeśli twój problem jest bardzo poważny możesz do łyżki mąki dodać łyżeczkę zielinej glinki -- działa dodatkowo leczniczo najlepiej nakładać to dużym pędzlem terzeba pamiętać, by nie dotykać twarzy tękoma, a poprawki robić, przykładając delikatnie chusteczkę chigieniczną (mi matuje na 8h, więc poprawki nie są konieczne)

Spróbuje!!Co do poprawek makijazu w ciągu dnia to nie robie tego gdyz jak pomysle iz na ten \"tłuszczyk\"miałabym nałożyć kolejną ilość puderku bo bierze mni eobrzydzenia.Wtedy na twarzy są już bakterie i brud a przez poprawki pory zatkałyby się jeszcze bardziej-tak uwazam dlatego nie robie tak.Uzywam chusteczek higienicznych ale chciałabym w koncu zrobic raz makijarz i nei martwić sie ze twarz mi sie swieci!Pozatym mam napoliczkach takie małe krostki,wygłaądają jak uczulenie.A chciałabym aby moja twarz była gładka!!co wy na to???dzieki za odzew!!!!:)))))

no a zeby wygladzic buzie to radze przemywac ją platkami owsianymi. Zalac platki goraca woda, odczekac az przestygna i voila. Naprawde fajny sposob :]