Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość multilingual

STUDIUJE 3 JEZYKI-problem z czasem-Moze ktos pogada o studiach jezykowych??

Polecane posty

Gość multilingual
dzieki lili :-) a powiedz mi jak ty sobie radzisz z gramatyka? powtarzasz ja co jakis czas? najlepiej by bylo gdybys mi opisala jak studia wygladaja,tzn czy duzy nacisk na grame i na slowka macie,jak wyklady wygladaja? bo my nacisku na slowka nie mamy :-( musimy sami cos kombinowac,gramatyka??? to mam wrazenie ze jestem w sredniej,jakies zagadnienie na 2 wyklady,jakies cwiczenie do domu i tyle,a ja sobie wyobrazalam ze na drugim roku to dadza nam kopa i bedziemy dostawac pelno cwiczen do roboty zeby nie zapomniec a co mi z tego ze ja sie teraz passive ucze jak za tydzien juz zapomne!!! chyba dopiero w pracy przyszlej ,albo jak bede w tym kraju(niemcy) to wszystko wroci bo tak jest do D

Gość 693301401
Wykonuje tłumaczenia tekstów zwykłych, technicznych i specjalistycznych z podanych dziedzin: akty stanu cywilnego, świadectwa (szkolne), dyplomy, zaświadczenia, karty pojazdów itp. teksty sądowe, opinie prawne, akty notarialne, sprawozdania roczne, korespondencja handlowa, umowy handlowe, teksty reklamowe, prezentacje, instrukcje obsługi, budowa maszyn, dokumentacje przetargowe... 35 zł strona - (1125 znaków) tłumaczenie przysiegłe 35 zł strona - (1600 znaków) zwykłe. telefon 693301401

Gość 693301401
Wykonuje tłumaczenia tekstów zwykłych, technicznych i specjalistycznych z podanych dziedzin: akty stanu cywilnego, świadectwa (szkolne), dyplomy, zaświadczenia, karty pojazdów itp. teksty sądowe, opinie prawne, akty notarialne, sprawozdania roczne, korespondencja handlowa, umowy handlowe, teksty reklamowe, prezentacje, instrukcje obsługi, budowa maszyn, dokumentacje przetargowe... 35 zł strona - (1125 znaków) tłumaczenie przysiegłe 35 zł strona - (1600 znaków) zwykłe. telefon 693301401