Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_pantera

cieszę się, że są na tym forum ludzie, którzy potrafią doradzić, dać pomysł...

Polecane posty

Gość przodownik pracy
Jeszcze szybciej by Ci mijal jakbys pracowala a nie pisala na forum.😡

Gość przodownik pracy
ja na przykład pracuję bardzo wydajnie i w zasadzie co kilkanaście minut klient wychodzi ode mnie zadowolony, jak nie wierzysz to zajrzyj: Agencja "Gejowo" Wawa ul. Jesienna 23/6

Gość przodownik pracy
Nie mozna bo wtedy jestes rozkojarzona i mniej wydajna.

Gość przodownik pracy
widzę że pogardzasz tym co robię trudno sama wystawiasz sobie świadectwo :-o

Gość przodownik pracy
jak smiesz mnie tak nazywac , mam odznaczenia za fachowosc i zawsze wykonuje min. 300 % normy 😡

Gość bez takich jak on
ten temat umarlby po 2 wpisach :classic_cool:

Gość przodownik pracy
pozdrawiam czarna pantero - są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie :-) a teraz kończę bo klient czeka idę się umyć

zdaje sobie z tego sprawę...zawsze ktoś musi nakręcać i odswieżac obojętnie w jaki sposób...im bardziej debilny tym się lepiej ludziom podoba...

Gość przodownik pracy
nie pracuje w zadnym klubie gejowo , ale to ze mam odznaczenia to prawda , moj kierownik zawsze powtarzal : zawsze jest cos do roboty , prace masz znalezc ty a nie ona ciebie , wytatuowalem to sobie i zawsze to sobie powtarzam 100 razy rano bo tacy jak ja buduja silna Polske , jestesmy kwiatem narodu

Penelope trzymam Cie za słowo. Hm... narazie nie potrzebuje rady tylko babki;) ale jakby co to nie omieszkam Cie odnaleźć na forum dzieki

Gość przodownik pracy
ja zdobylem kobiete w prosty sposob , zaimponowalem jej tym ze wykonalem 557 % normy , na zawsze bede jej bohaterem .........

Oooo, dobra babka to jest to... Ale bez bakalii! Nie lubię bakalii :-o Ma ktoś przepis?

25 dag mąki, 5 żółtek, nieco mniej niż pół szklanki cukru, pół szklanki mleka, 6-7 dag masła, 3 dag drożdży, 5 dag rodzynków, łyżka spirytusu, esencja rumowa. Lukier: 10 dag cukru pudru, sok z połowy cytryny, skórka pomarańczowa do dekoracji Masło zagotować z mlekiem. Wsypać mąkę, energicznie wymieszać ciasto. Wystudzić. Drożdże rozetrzeć z łyżką cukru, łyżką mąki i zostawić na kilka minut w ciepłym miejscu. Do zaparzonego ciasta dodawać po jednym żółtku, ciągle ucierając. Na koniec dodać drożdże, resztę cukru, rodzynki, kilka kropel esencji i spirytusu. Ciasto dobrze wyrobić, odstawić do wyrośnięcia na 20-25 minut, po czym znów wyrobić i jeszcze raz zostawić do wyrośnięcia. Wyłożyć do formy wysmarowanej tłuszczem, odczekać, aż podrośnie, i wstawić do piekarnika nagrzanego do 160-170°C. Upiec na złoty kolor. Cukier połączyć z sokiem, dodać łyżkę przegotowanej letniej wody i ucierać ok. 20 minut. Gotową babkę oblać lukrem, ozdobić skórką pomarańczową. lub: Przepis na babkę kruchą: Bierzesz babkę na kolana, wkładasz jej banana i dotąd się babkę r***a, aż się babka zrobi krucha. a teraz ze wstydu zapadam sie pod ziemię:(:(:(

Gość Mintaj
Hm... hm... koleżanka dzisiaj w formie :-D