Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batam

fińskie kosmetyki

Polecane posty

Gość batam

czy znacie może jakąś firmę fińską produkującą kosmetyki naturalne, bądź jakieś preparaty naturalne?

Dlaczego fińską? ;) :) W Polsce dostępne są chyba tylko marki Lumene i Herbina (zresztą zdaje się, że Herbina też nalezy do koncernu Noiro?) Osobiście uzywam wielu kosmetyków Lumene i bardzo sobie chwalę. Moze nie są ekologiczne w tym sensie, że zupełnie zero chemii, ale chyba takich w ogóle nie ma, ale rzeczywiście chemii w nich nie ma aż tak dużo jak w wielu innych, i co dla mnie ważne, jako dla alergiczki, jak dotąd mnie nie uczulają.

Gość batam
dzięki akurat mam kogoś w Finlandii, kto mógłby kupić i wysłać a wiem, że napewno mają ekologiczne tylko niestety nie znam firm

Aha :) No, na pewno mają i bardziej ekologiczne, ale mimo mojego fińskiego bzika, jakoś nie jestem w temacie akurat kosmetyków. Mam nadzieję, że będzie ktoś bardziej zorientowany :)

Gość gość
Kosmetyki hipoalergiczne LV produkowane są w Finlandii. Kosmetyki idealne dla alergików i osób mających cerę wrażliwą. Dostępne są w sklepie internetowym http://lvpolska.pl Zapraszamy!