Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrotka

czy to jest konieczne

Polecane posty

Gość wrotka

czy jeśli idę do ginka tylko po następne opakowania tabletek to będzie badanie na fotelu czy może obejdzie się bez tego

wiesz jak ja chodze po recepte to wypisuje ja pielegiarka a ja nawet nie widze sie z ginem :) po prostu wchodze do gabinetu, mowie ze przyszlam tylko po recepte, ona wypisuje, bo juz ma pieczatki z podpisem przygotowane i wsio :)

Gość wrotka
no ale to są moje pierwsze tabletki i mój gino powiedział , że mam zgłosić się do niego za trzy miesiące i opowiedzieć mu jak się po nich czuję i.t.p a zaznaczam , że wsio w porządku

Gość no oczywiscie ze nie bedzie
badania, zapyta sie co i jak.

Gość Kwiatuszek102
Idz najpierw do pielegniarki i powiedz że przyszłaś po receptę. A jeśli nie będzie chciała ci zapisać w co wątpie to dopiero wtedy idz do lekarza. No chyba że się źle po nich czujesz i chcesz je zmienić to zaraz idz do lekarza. :)

Gość wrotka
dzięki dzewczyny pocieszyłyście mnie , ja strasznie nie lubię badania na samolocie...

Gość a nie lepiej sie zbadac
tak w razie czego????????????? A potem sie dziwicie ze wpadacie biorac tabletki itp. :P

Gość no jasne
bedzie badanie, a jak jestes ladna, to tym bardzie gol bikini i jazda na samolot