Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*dream*

Słodka ... Lwico ... Gdzie jesteś ?

Polecane posty

wymorduje wszystkie, rzeź zrobie normalnie, nie moge już patrzeć na tę bezczelną gębe ... 😠 ale kochanie moje dzisiaj zapracowane ... gdzie ty słońce pracujesz i co z tymi kierunkami na południu ? ;-)

słodka a ty nie masz zdania na ten temat ? Chyba kiedyś byłaś dziewicą ? ;-) Ja rozumiem że dawno temu, ale chyba coś pamiętasz z pierwszego razu ? :-D Ja pamiętam .... ale był obciach ;-)

Tja......ja sie juz nie wywnetrzam na forum.....znowu cos potem, ktos wygrzebie😠 jak sie bedzie nudził :P Ale ten Twoj \"obciach\" to mnie zaintrygował ;) P.S. Blagam....zrob cos z tym lajkonikiem😭😠

No chyba nie masz mi za złe - obiecuje że zachowam dla siebie ;-) No był obciach i tyle patrząc z perspektywy - dobrze że panna tez nie wiedziała co do czego ;-)

Mam, nie mam.....teraz bym sie chyba nie odwazyla tak wywnetrzac :o I dziękuje ze zatrzymasz to tylko dla siebie 😠..i iles tam tysiecy ludzi przeglądających forum ...wrr.... Ale powiedz lepiej co z tym obciachem...poprawisz mi humor ;) P.S. U Ciebie tez tak zimno jak u mnie?

u mnie też zimno, a z obciachem ci nie powiem bo to raczej nie jest pole na kórym facet przyznaje się do błędów ;-)

słodka ja cię też nie poznaję - z takim zaangażowaniem słuchasz o czyichś obciachach ? Wolałbym nie mówić :-P To było daaaaaaaaawno. :-P

hmmmm .... słodka .... znaczy cię pociągam ? ;-) No to już jest jakiś postęp w naszych kontaktach :-P No urde, jak ci to powiedzieć - no był obciach i tyle no. Ja ciebie tez nie pytam o utratę dziewictwa ... chociaz kobietom się łatwiej wybacza obciachy w tym temacie ...

dobra słodka, kłamałem, konia mam w normalnym kolorze, a nie czarnego ;-) właśnie - i tak znasz mnie lepiej niż ja ciebie - nawet nie wiem w która stronę mam pogalopować ... :-P

słodka nie gniewaj się - pogłaszczesz to bryknie tak samo jak czarny ;-) co za różnica jaki kolor ... ? 👄

Powinienes juz wiedziec, ze lubie byc przepraszana....to bywa takie urocze :P P.S. Ten lajkonik ma i dobre strony, nie zdarza mi sie czekac teraz , by uplynela 1 min ;)

taaaaaa? Lajkonik ma taką moc ???/ No widzisz ... Zmien nicka na słodką jędzę - ale ja juz gdzies takiego widziałem więc może być zarezerwowany - bo ta idiotka to takie prowokujące ;-)

no ... niby słodka idiotka - a wcale nie taka idiotka ... ;-) Robisz zmyłę słońce ....

Gość dream ty burakensie
znowu teksty zwalasz od innych jak oni o koniach to ty też jak oni o torturkach to ty o sado maso facet ty kurna nie masz osobowośc jestem zero i to duuuuże :o

Gość dream ty burakensie
miało być jesteś :D ale ja tez jestem więc witaj w klubie

o czym ten gościu słodka bo chyba nie jestem w temacie - czy my tu jakieś sado-maso ? I skąd on wie co my w mailach piszemy ? :-0 Boję się - permanentna inwigilacja ... ;-) słodka kotka bardzo ładnie :-D

Gość dream ty burakensie
a o słoniach też pisałeś bo widziałem że lwicę już odatrzyłeś mniej niż zeroooooo o:P

Gość dream ty burakensie
Slodka uwazaj bo on jest realowo niebezpieczny hihihihihi ale ja nie taki cham jak ty jesli slodka nie ma nic przeciwko piszcie do woli. Oni na pewno jutro wymyślą coś nowego i dream będzie mógł odpatrzyć :P już mnie nie ma