Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*dream*

Słodka ... Lwico ... Gdzie jesteś ?

Polecane posty

jak to nie masz ? No to co ten gołąb w kule tnie ? Cholera tak to jest z pocztą na wirtualnej - szlag trafi zaj**ną skrzynkę 😠 to ci napisze tu - w tej sałatce były jeszcze rodzynki i na bank nie było majonezu - było coś słodkiego - chyba jogurt truskawkowy albo coś bo różowe było ... :-0 jeszcze pytałem co z tym wschodem ? Śląsk, Małopolska czy Podkarpacie ? słodka no ba - pewnie ze wolę z wyobraźnią, wtedy nie jest nudno :-)

ech .... baby .... kto was zrozumie ? słodka - puchu marny ty wietrzna istoto, postaci Twojej zazdroszczą Ci anieli a duszę masz gorszą, gorszą aniżeli ...

Gość czarny koń
slodka olej tego konowała widzisz ze on cie olewa :p

słodka 👄 jeśli chodzi o moją wypłatę z miłą chcęcią ją na ciebie wydam ... ;-) ale dopiero 1-szego :-( widzę że komuś sie tez spodobał nick \"czarny koń :-D\"

no nie słodka - wpół do dziesiątej a ty śpisz ?????????????????????? weź nie rób jaj bo mnie się zaraz czas skończy i znowu będzie jasna dupa a nie pogawędka

Gość nie wpoł tylo poł do dziesiate
j pajacu

Gość tak se tlumacz
:P:P

Kogo teraz bajerujesz Slonko😠........musze chyba z Toba powaznie porozmawiac :P A .......i jeszcze jedno........jakie \"jeśli chodzi o moją wypłatę z miłą chcęcią ją na ciebie wydam \"........ja tam wole bysmy ja po prostu wspolnie wydali a nie Ty na mnie ...zagmatwałam troche....wiem ale ...trudno ;)

no tak - ale wydając na ciebie robię to też dla siebie :-P nie bój nic ja nie bajeruję tylko walczę o swoje zdanie jak zwykle :-D

Gość Chochelka
czarny ja Cię do porządku przywołuję ... 😠 cześć słodka

czesc Chochelko, widzisz co ten czarny robi........podgladacz z niego 😡;) *dream*...........Kochanie jakies kobietki sie za toba uganiaja a Ty gdzie?? Kurcze.....chyba zaczynam byc zazdrosna :o;)

słodka....ekhm....a to moze .....no cho;era.....ze wiesz....to moze...no ten....no ....ja.....eeeeee wstydze sie

Gość Chochelka
czarny co Ty próbujesz z siebie wykrztusić ? 😠

łycha sio na nasz topik..... ja i tak jestem bardziej subtelny bo chcociaz na dwoch roznych topika probuje romansowac, a ty wredna chochlo to bezczelnie na jednym z dwoma gadasz....i masz czelnosc mnie inwigilowac??? o tempora! o mores!