Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sms125

co mam zrobić?

Polecane posty

jesteśmy miesiąc po ślubie - wczoraj mój mąż przesłał mi sms - o treści: nie masz klasy i kultury tak jak mój kolega (tu podał imię znienawidzonego) i tak też uważają moi rodzice! Dodatkowo wczorej wyzywał moją mamę tak, że całą noc nie spała. Co mam zrobić? Czy rozwieść się?

Gość rozwód a ten sms jako dowód
na sprawie

Gość ziuta+++++
zapytaj sie go ,po jaką cholere sie z Tobą żenil skoro tak uważa

tak to jest jak się ludzie wystarczająco dobrze nie poznają przed ślubem. Potem wszyscy gadają że się wszystko zmienia po ślubie a to bzdura - nie wierze ze człowiek po ślubie zmienia się nagle na gorsze - po prostu pewnych rzeczy nie zauważamy bo jestesmy zakochani wiadomo miłosc jest slepa, nie poznałas dobrze swojego mężusia i teraz pokazuje swoje różki nie wierze ze był taki świety przed slubem, teraz pokazuje że nie ma do ciebie szacunku. Jeden sms nie załatwia wszystkiego przede wszystkim musicie porozmawiac...a ty od razu o rozwodzie?To po pierwsze, po drugie - - Moim zdaniem wszystko można między sobą załatwić tylko trzeba tego chcieć! Jesli ci zalezy na tym zeby cie traktował z szacunkiem to mu to powiedz ze nie odpowiada ci takie zachowanie i ze poziom jego kultury osobistej niemile cie zaskoczył. Mieszanie w to rodziców to dziecinada! A klasy to jemu brak skoro tak postąpił z własną zoną:)