Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brrr

Zanim pójdę........

Polecane posty

\"Ile jestem Ci winna, ile policzyłeś mi za swą przyjążń Ale kiedy wszystko juz oddam czy, bedziesz szczesliwy i wolny......? Ale zanim pójdę,ale zanim pójdę chcę Ci powiedzieć, że: Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty, to tez nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze Miłość, to zaden film w zadnym kinie, ani róze, ani całusy małe duze, Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciagnie je ku górze..... Ile jestem ci winna,ile policzyłeś mi za swą przyjążń Ile warte były nasze słow, kiedy próbowalismy wszystko od nowa..?\"

Gość hihihihi
też lubie te piosenke... Happysad :-)

Gość kunegunda_
Happysad jest super:D

I może teraz powiesz mi, jak mam powiedzieć tobie, że już nie kocham cię, nie chcę...\"

Gość megi sad
hej czyja to piosenka? i czy mozecie napisac caly tekst?

Gość beznadziejne słowa piosenki
i beznadziejnw wasze wypowiedzi, rzygać się chce. a ty rena powiedz nornalnie i wyraźnie i spierdalaj!

Happysad - \"30 raz\" Odchodzisz już trzydziesty raz Trzydziesty raz zabierasz psa W kuchni nie pachnie już smażonym jajkiem Chyba naprawdę mało cię znam Na szafce tu obok przy drzwiach Niedokończona paczka fajek Nasze radio wciąż gra A ty odchodzisz trzydziesty raz Ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie Wszak i ja kocham ciebie i tak Odchodzisz już trzydziesty raz Trzydziesty raz zostaję sam Ale nie krzyczysz nie płaczesz nie trzaskasz drzwiami Nawet nie przewracasz oczami Ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie Wszak i ja kocham ciebie i tak Nie zapłacony prąd i gaz Wyczerpany zapas wody (miodu) Kto temu winien wszystkiemu no kto jak nie ja... Ale proszę cię Wróć do mnie trzydziesty raz.......

Gość himalaje
podciągam