Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *gosiaczek*

czy trwala prosta jest skuteczna?

Polecane posty

Gość *gosiaczek*

ehh wlasnie mam poblem : mam podatne wlosy na krecenie sie:( a bardzo bym chciala miec je proste, uzywanie prostownicy meczy juz je i wysusza...nie chce ich dalej niszczyc!! slyszalam ze mozna zrobic trwala prosta...wiem ze kosztuje co nie co ale cena nie gra roli...czy wiecie cos o tej trwalej? i czy jest skuteczna?pomozcie.. i dziekuje z gory:)

byl tu kiedys taki temat.I dziewczyny pisaly ze trwala prosta nie wyprostuje Ci wlosow tak jak prostownica.Nie ma szans.

Gość szalony_loczek
a ja uwazam ze jest sznasa. np natalia kukulska - miała przeciez bardzo kręcone włosy, a teraz? ma prosciutkie. mariah carey - tez miała kręcone , a teraz zupełnie proste, tak samo jennifer lopez. mozna wiec sobie wyprostowac włosy ale mysle ze to kosztuje i trzeba pytac w dobrych salonach fryzjerskich.

Gość uhguyhb
po pierwsze wraca moda na loki, a wlosy proste sa passe, po drugie nie mozna robic trwalej na wlosy rozjasniane, po trzecie taka trwala nie wygladzi wlosow - tu nie zastapiona jest prostownica wiem, bo sama bylam tym zainteresowana, pytalam kilku fryzjerow