Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia21

On namawia do seksu ,a jak nie ulegam, to się obraża

Polecane posty

Gość alunia21

co robic ?? jestesmy 1,5 roku ze soba ja nie zawsze mam ochote sie kochac czasem sie boje zewpadniemy a jak nie chce sie z nim kochac to jest pozniej nieprzyjemny :(

Gość To daruj sobie takiego kolesia
znajdzie się inny, który to zrozumie. Sama przez to przechodziłam. Zerwałam i potem poznałam faceta, z którym jestem już 10 lat i takie sprawy rozumie. Życie uczy, ze nie warto ulegac takim chamom.

Gość alunia21
no wlasnie :( dzieki za odpowiedz :*

j a jestem z facetem od 7 lat, poczatki spaw łóżkowych to byla fascynacja dla nas obojga. jakieś trzy lata temu przestałm mieć tak częstą jak on ochotę na seks. Toczymy walkę, on prosi, jak odn\\mówię to odszczekuję że jak nie to nie że ma tyle koloeżanek które by z nim chciały. I to tak trwa, z reguły zgadzam sie żeby mieć spokój - ale co to za związek? Za długo chyba jesteśmy aby nie być ze soba? Też mam taki probem jakTy Poradzicie.

Gość no wlasnie .
To moje sloneczko tez mi robi takie numery. A jak sie jej pytam co mam zrobic z tym nabrzmialcem to ona niby nie wie :( W koncu po to sie laczymy w pary zeby razem to robic a nie osobno. Napiszcie co waszym zdaniem ma zrobic wasz partner jak wam sie nie chce !

Gość ehh
skoro jest taki ze nie potrafi takich rzeczy zrozumiec to znak, ze chyba tak do konca Cie nie kocha... jak robi ci takie bezsensowne wyrzuty to daj sobie z nim spokoj! po co ma Ci zycie zatruwac nie to w koncu jest najwazniesze...

Gość Co prawda to prawda
Moj maz ma tak samo. Kuzwa chlopy co sie z wami dzieje? Przed slubem wsplzylismy ze 3 razy na dobe a teraz ja moglabym zyc bez sexu (8 lat po slubie). Nie wiem czemu tak jest moze rutyna, monotonia i zawsze ten sam schemat.

Gość gość
pisz k***a chory poj***e z sobą. to już choroba