Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna123

inteligencja

Polecane posty

Gość justyna123

Czy mało inteligentne dziewczyny mają szanse na miłość?

Gość justyna123
a sa tu dziewczyny ktorych chlopakom to ne przeszkadzal?

Gość mowisz o sobie czy ogolnie
???? bo moze nie mow tak tylko zacznij w siebie wierzyc. inteligencja zreszta to wzgledne pojecie baaardzo. :) nie liczy ise iloscia przeczytanych ksiazek prawdziwa madrosc. no ale madrosc to znow co innego niz inteligencja :P

Gość justyna123
mojemu nie przeszkadza :) bo go nie ma..:/

Gość justyna123
czesto nie rozumiem co inni maja na mysli,nie lapie dowcipow, nie mam nic do powiedzenia, jesli widze ze nie rozumiem faceta to pozniej unikam go jak ognia aby nie czuc sie idiotka ,gdybym byla pewniejsza siebie to moglabym sie tym nie przejmowac tak jak dziewczyna twojego przyjaciela... wiem ze sie uzalam w tej chwili ale musialam to wyrzucic z siebie,pomoglo:)

Gość sloneczkojasne
powiedziałabym nawet, że mają dużo większą szansę;-)))

Gość mowisz o sobie czy ogolnie
powiem tak...ogoolnie jestem uwazany za inteligentnego faceta i mam duuuzo zainteresowan. nie chwale sie bo i tak mnie nie znacie hehe :P ale czasem ja tez nie chwytam co ktos mowi albo mnie nie smieszy za bardzo cos. a co do rozmow to bardzo czesto lapie sie na tym ze nie mowie wiele bo mysle sobie tak " co ja tu bede gadal skoro nie warto jezroa strzepic na darmo bo w sumie nie mam nic waznego do powiedzenia" :P a moi znajomi potem maja pretensje ze ja jestem mruk :P no i tak to wyglada wlasnie:) nie lam sie :) nie musisz sie znac na wszystkim i blyszczec wiedza. MILOSC to nie takimi kryteriami sie kieruje :)

Nie dość że mają szansę to czasami nawet przodują wśród tych inteligentniejszych... bo niektórzy faceci wychodzą z założenia że nie mogą mieć inteligentniejszej kobiety od siebie :P Pozdrawiam

Gość gość
no nie mogą bo staanowią dla siebie taką zagadkę intelektualna że szukać dla tego damskiego alter ego to jest raczej niemożliwe ;-) idiotą inteligentnym jest idiota udający głupka to jest pozuiom którego nie ogarniam ehehehehhe muszę udawać że bystry ma potrzebę i ją realizuję po to żebyś wspónie mieli stosunek intelektualny - po chuj mi więc taka wiedza? ;-P