Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---ewe

kto umie odczytać wyniki - prosze

Polecane posty

Gość ---ewe

właśnie wróciła z wynikam z moczu, i jest coś źle nabłonki ; pł b.licz w/w krwinki białe 2-4 w/w krwinki czerwone świeże po wpp (nie umiem doczytać dalej wykny chyba składniki mineralne niel-bakterie, sluz b.obfity Jak któś może proszę o odpowiedź jestem w 11 tc

to raczej zły pomysł żeby tutaj szukać pomocy,ktoś może napisać coś co ciebie zaniepokoi,najlepiej idź do lekarza wtedy bedziesz pewna na 100% a jeśli tak bardzo chcesz wiedziec juz teraz to najlepiej wejdź na stronę www.mediweb.pl tam wykup kod i sobie sprawdź. powodzenia

Gość ---ewe
ide do lekarza ale za 2 godziny, umrę chyba z niepokoju

spokojnie,napewno wszystko bedzie ok?skąd wogole przypuszczenia ze cos jest nie tak? jak wrocisz to napisz jak tam bo jestem ciekawa

Gość masz stan zapalny

Gość masz stan zapalny
juz sam śluz w moczu i wiele płaskich nabłonków o tym świadczy!!!!!!!!!!!!!! Jesteś w ciąży i nie masz pojęcia o takich sprawach, kup furagin i zapobiegawczo weź urosept i do lekarza, bo możliwe ze przepisze antybiotyk

Gość ---ewe
dziękuje wam kochane, ja jestem okropną panikarą. Jak coś jest nie tak to odrazu wydaje mi się najgorsze. Jeszcze nigdy tak się nie bałam pozdrawiam

Gość a czego ty sie bałaś

Gość --ewe
a bałam sie że te czerwone krwinki to coś złego w moczu. Miałyście racje że to tylko stan zapalny. A tak wogóle to dzidziuś ma się super ma 3.6 mm i jest zdrowe jak ryba. :)

Gość to nie jest dzidziuś
tylko płód, zlepek tkanek! Jeszcze możesz kilka razy poronić zanim bedzie z tego dzidzius, więc uważaj i się tak nie ciesz!

Gość yukkkkkkkkkkkkka
Boże !!! widzisz i nie grzmisz!!! Furagin w pierwszym trymestrze ciąży?????? ten kto to radzi powinien przebadać się też ,ale na głowę!

dokładnie miałam powiedzieć to co poprzedniczka furagin jest absolutnie niedozwolony!!!!!!

Gość --ewe
sorki 3,5 cm ja naszczęcie nie dostałam furginum tylko globulki dopochwowe :)