Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxurious

laserowe zamykanie naczynek

Polecane posty

Gość luxurious

ktos to miał? warto? jakie efekty?

widze ze mamy ten sam problem...lecze juz swoje schorzenie dermatologicznie od jakis 2 lat no i efekt nie jest taki jak bym chciała no ale troche lepiej jest....szczerze powiem ze myslałam o rozwiazaniu swojego problemu za pomoca laseru no ale po pierwsze to kosztowe, po drugie w poblizu mojego miejsca zamieszkania nie ma takiej kliniki a po trzecie ten sposób nie daje 100% gwarancji ze efekt bedzie taki jak powinien i moze sie zdaczyc ze zabieg trzeba bedzie powtarzac kilkakrotnie...Na ostatniej wizycie moja dermatolog poleciłam mi krem AURIDEN xO...kosztuje 60-70 zł, ale powiedziała ze sama go stosuje (gdzies tam na ciele ma taki problem) i powiedziała ze jest dosc skuteczny...ze wzgledu na cene sama go jeszcze nie kupiłam ale na pewno niedługo to zrobie !!

Gość Studentka83
tez mam problem z naczynkami tzw pajaczkami na nogach, moje uda sa okropne, mimo ze jestem mloda mam tez problemy z zylakami, po zazywaniu talbetek anty zyly sa jeszcze bardziej widoczne, nogi ociezale, a pajaczkow coraz wiecej. Czy ten krem rzeczywiscie nazywa sie auriden xo??? bo nigdzie czegos takiego nie znalazlam w wyszukiwarkach :/

usuwałam naczynka laserem koło nosa, robiłam to 2-krotnie, ale nie widzę żadnych efektów. Robiła to w gabinecie kosmetycznym lekarka, która współpracuje z tym gabinetem. Kosztowało to trochę ponad 100 zł, o ile dobrze pamiętam. W gabinetach robią jeszcze innym sposobem zamykanie naczynek (na twarzy) ale nie pamiętam jak się ten zabeg nazywa i słyszałam że jest bardziej skuteczny. Co do usuwania żylaków to nie wiem jak to jest.

Gość luxurious
a jaki to był laser? Bo ja słyszałam o laserze,którym się nakłuwa skóre, i zamraża naczynka -180C.

A czy którejś z Was naczynka na udach zamykał dermatolog, w gabinecie/poradni? M.

Gość zuzanna111
miałam zabieg zamykania żylaków. po ilu dniach mozna pójść na basen?

Gość gosieenkkkka
miałam wielokrotnie zabieg laserowego zamykania naczynek...dziala tylko na te najbardziej pod skora,na takie troszke glebsze juz nie....wiec bede sie z tym swinstwem jeszcze dlugo borykac,chyba ze znajda cos lepszego-a moze juz wynalezli? :)

Gość niunia2323
u mnie zadzialal tez na te glebsze!!! ...ale wtedy bardziej bolalo:P robilam tez bardzo dobrym laserem, gentle max-idzcie gdzies,gdzie jego uzywaja, bo jest najskuteczneijszy ze wszystkich na rynku. ja robilam w skin-laser-studio w katosach i z tego,co sie orientowalam,to nigdzie indziej na slasku go nie maja

Gość stop_naczynkom
Planuje zabieg zamykania naczynek w salonie HERBABET w Zabrzu (M. Lutra 1) Czy ktoś z Was miał może do czynienia z tym salonem? Wykonują tam zabiegi przy użyciu lasera: System VariLite firmy Iridex (USA), więc może ktoś z Was miał z kolei jakąś styczność z tym urządzeniem? Z góry dziękuje za wszelkie informacje! :)

Gość gość
Laser to chyba najlepsza metoda, mi tylko to pomogło pozbyć się moich pajączków , szczególnie tych na twarzy, które bardzo mi przeszkadzały. Miałam parę zabiegów w Elite i super efekt, zupełnie inaczej, ładniej wyglądam teraz bez tych pajączków na twarzy :)

Gość gość
Moim zdaniem warto, ja byłam dr Dominiki Kwaśniak i powiem wam, że ona jest naprawdę super, bardzo dokładna, doskonale zna się na tym co robi.

Gość gość
byłam na laserowym zamykaniu naczynek w Studio Zuzanna Słupsk, wg mnie to jedyna skuteczna metoda na trwałe usunięcie popękanych naczynek

Gość Lora55
Nic mi nie pomagało a pajączki na nogach coraz większe. Zdecydowałam się na laserowe zamykanie naczynek w klinice Promedion.Nie sądziłam że efekt będzie tak dobry, znowu noszę spódnice

Gość olenka111
ale czemu od razu laser? nie lepiej spróbować najpierw jakiś kosmetyków? ja używałam takiego kremu od Arkany i mocno go polecam. chyba lepiej najpierw spróbować bez zabiegów

Gość StrasznaGapa
Ja byłam w zeszłym tygodniu w Vici Clinic w Krakowie na zamykaniu naczynek na twarzy. Używają tam lasera Ellipse i muszę powiedzieć, że to naprawdę działa - obecnie jestem po pierwszym zabiegu i już po 3 dniach praktycznie wszystko było zagojone, a naczynka zniknęły.. :) Także z mojej strony bardzo polecam.

Gość Lolaaaaaaa33
Ja zamykałam naczynka na twarzy laserem Dye- vl w klinice Dr Legrand w Krakowie i jestem mega zadowolona z efektów jakie uzyskałam po zabiegach. Naczynka ładnie się pozamykały i problem zniknął. Polecam wszystkim!

Gość gość
Naczynka mogą być bardzo uciążliwe. Sama męczyłam się z tym problemem jakiś czas zanim znalazłam skuteczne rozwiązanie. Okazało się nim laserowe zamykanie naczynek które robiłam w Dermapoint u Katarzyny Mierzwińskiej. Problem po kilku zabiegach zniknął i mam nadzieję, że już nie powróci. Nie muszę już używać tak ciężkiego makijażu.

Gość gość
Tez zdecydowalam sie na zabieg. Po dlugich namyslach trafilam do bienkowscyclinic - swietna klinika. Bardzo nowoczesne technologie, profesjonalisci i super atmosfera. A ja po zabiegu chodze usmiechnieta bo zdecydowana roznica jest :)

Gość org

A gdzie w okolicach Krakowa warto się wybrać na taki zabieg?

Gość Isteria

Ze swojej strony mogę polecić Centrum Laseroterapii Neonia, właśnie w Krakowie. Ja byłam u nich na takim zabiegu, a mam cerę naczynkową. Efekty naprawdę bardzo fajne 🙂

Gość Gosiak

Ja z czystym sumieniem mogę polecić zamykanie naczynek w Laser Skin Care w Gliwicach. Mają laser Alma Harmony.  Już po 1 zabiegu około 80% się zamknęło.