Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sad eyes never lie

co pomyslalybyscie o kolesiu....

Polecane posty

Go艣膰 sad eyes never lie

ktory zapytalby was czy wasi rodzice nie sa przypadkiem rozwiedzieni bo jesli tak to jestescie malo wiarygodne jako kandydatka na zone... bo tez latwo wam bedzie sie rozwiesc i kogos zostawic?( niby powielenie schematu z domu...) i ze jego rodzice ( mama) nie akceptuja kobiet z rozbitych zwiazkow... zatkalo mnie.a moi rodzice sa akurat po rozwodzie...nie mam szansy na szczescie? absurd jakis..napiszcie co myslicie..co mam mu powiedziec?najgorsze ze zaczelam sie w nim zakochiwac:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stary cap
mnie te偶 zatka艂o :o niez艂ego masz problema

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprytna kanciarka
Co艣 w tym jest - w tym powielaniu wzorc贸w , to si臋 cz臋sto zdarza. Ale nie zawsze ! A o kolesiu bym pomy艣la艂a , 偶e maminsynek , co tylko z tak膮 dziewczyn膮 b臋dzie chodzi艂 , kt贸r膮 mamusia zaakceptuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdddddddddddda22
dziewczyno daj sobie z nim spok贸j nie wim czy on to wymysli艂 ale moze to jakis preteket wym贸wka zeby sie nie wiazac na sta艂e.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dupekkkk
A jesli m贸j ojciec si茅 powiesil, tzn. ze ja sie powiesze, czy m贸j m谩z?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chory go艣膰 jaki艣
lepiej szybko si臋 odkochaj bo takiemu choremu to nawet szkoda czasu na t艂umaczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 urwij mu jaja
frajer jebany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Duzo
racji ma ten koles ja sama unikam ludzi rozwiedzionych ,powielam pewin model zycia dla swojej c贸rki stawiam jej za wzor moj rodzinny dom i meza . To bardzo madry chlopak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale.............
Ale on ma niestety racj臋... Schematy, chcac nie chc膮c - powiela si臋. Znam wieeeeele przyklad贸w, gdy osoby z rozbitych rodzin nie potrafily 偶y膰 w trwalym zwi膮zku. Z ro偶nych powod贸w. Je艣li matka wychowuje c贸rk臋 - 偶e ka偶dy facet to 艣winia i jedynym jego prawem i obowi膮zkiem jest zarabianie kasy - to co b臋dzie robi膰 c贸rka? Zniszczy ka偶dy sw贸j zwi膮zek. Pod艣wiadomie, ale zniszczy. To da si臋 naprawi膰, ale wymaga to 艣wiadomo艣ci i wiele pracy nad sob膮... Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale sro艂y
to jak kto艣 jest peda艂em tzn. ze jego ojciec by艂 peda艂em ? Paranoja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale sro艂y
ale przecie偶 rodzice jej rodzic贸w (czyli dziedkowie) nie byli rozwiedzeni!!! I co ??? Uchroni艂o to ich dzieci przed rozwodem ?? Nie! Wiec wniosek z tego 偶e to kompletna bzdura!

Udost臋pnij ten post

co za absurd. Przeciez dziewczyna wyraznie pisze, ze jej rodzice niedawno sie rozwiedli, wiec matka nie wychowawala jej w nienaiwsci do mezczyzn. To chyba wy powielacie schematy dlugotrwale malzenstwo=szczesie, stabilnosc itd. A co z malzenstwami, w ktorych to mezczyna zdradza, odchodzi od zony? Jestescie durne babiszony, tyle,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sad eyes never lie
mnie akurat matka nie wychowala w przekonaniu ze facet to swinia a jedynym jego prawem i obowiazkiem jest zarabianie kasy. i nie zamierzam powielac schematow..chce miec szczesliwa rodzine jakiej sama nie mialam i ze swojej strony na pewno sie postaram:) jakim prawem ktos osadza moje zycie po zyciu moich rodzicow?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie co wy gadacie
Je艣li to co m贸wicie jest prawd膮, to powinno te偶 dzia艂a膰 w drug膮 stron臋 - a ja znam sporo ma艂偶e艅stw ( 艂膮cznie z moim w艂asnym) kt贸re si臋 rozpad艂y, mimo, 偶e oboje pochodzili z pe艂nych rodzin. A mo偶e w艂asnie dzieci z "pelnych" ale zimnych rodzin b臋d膮 mia艂y problemy w swoich zwi膮zkach, a te, kt贸re pochodz膮 z rodzin rozbitych b臋da na swoje ma艂偶e艅stwa chucha艂y i dmucha艂y, bo znaj膮 smak rozbitej rodziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chory gosc i tyle
Pomy艣l! Je艣li ju偶 teraz m贸wi takie farmazony to co by艂oby p贸藕niej ? Jakie 偶ycie by艣 z kim艣 takim mia艂a? Poza tym nie kocha艂 Ci臋 naprawde skoro takie co艣 Ci powiedzia艂. Ta gadka to m贸g艂 by膰 pretekst wymy艣lony na si艂臋. Niekt贸rzy ludzie nieszczerzy i bez wyobra藕ni wymy艣laj膮 absurdalne preteksty 偶eby si臋 rozsta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma ch艂opak racj臋
czy wam si臋 to podoba czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to my mamy racje
czy ci sie to podoba czy nie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borowik
Takie pytanie mo偶e si臋 Tobie i innym nie podoba膰, ale 艣wiadczy tylko o tym 偶e chcia艂by, aby to ma艂偶e艅stwo przetrwa艂o pomimo konflikt贸w jakie napewno si臋 pojawi膮 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma reguly
To powiedz to tym kobietom, kt贸re wychowywa艂y sie w rodzinie patologicznej ,i maj膮c tego 艣wiadomo艣膰 ,na swego partnera 偶yciowego zn贸w wybra艂y faceta lubi膮cego alkochol.:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borowik
A ja za chwile wyznam teorie kolorowych sn贸w .:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daj se spokoj
ten koles to jakis wyjebany maminsynek...sorry a gdzie UCZUCIE??tylko chlodna kalkulacja..z jakiej rodziny pochodzi dziewczyna... porazka, wspolczuje ci, daj se spokoj i poszukaj normalnego.

Udost臋pnij ten post