Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad eyes never lie

co pomyslalybyscie o kolesiu....

Polecane posty

Gość sad eyes never lie

ktory zapytalby was czy wasi rodzice nie sa przypadkiem rozwiedzieni bo jesli tak to jestescie malo wiarygodne jako kandydatka na zone... bo tez latwo wam bedzie sie rozwiesc i kogos zostawic?( niby powielenie schematu z domu...) i ze jego rodzice ( mama) nie akceptuja kobiet z rozbitych zwiazkow... zatkalo mnie.a moi rodzice sa akurat po rozwodzie...nie mam szansy na szczescie? absurd jakis..napiszcie co myslicie..co mam mu powiedziec?najgorsze ze zaczelam sie w nim zakochiwac:(

Gość stary cap
mnie też zatkało :o niezłego masz problema

Gość sprytna kanciarka
Coś w tym jest - w tym powielaniu wzorców , to się często zdarza. Ale nie zawsze ! A o kolesiu bym pomyślała , że maminsynek , co tylko z taką dziewczyną będzie chodził , którą mamusia zaakceptuje

Gość magdddddddddddda22
dziewczyno daj sobie z nim spokój nie wim czy on to wymyslił ale moze to jakis preteket wymówka zeby sie nie wiazac na stałe.......

Gość dupekkkk
A jesli mój ojciec sié powiesil, tzn. ze ja sie powiesze, czy mój máz?

Gość chory gość jakiś
lepiej szybko się odkochaj bo takiemu choremu to nawet szkoda czasu na tłumaczenie.

Gość urwij mu jaja
frajer jebany

Gość Duzo
racji ma ten koles ja sama unikam ludzi rozwiedzionych ,powielam pewin model zycia dla swojej córki stawiam jej za wzor moj rodzinny dom i meza . To bardzo madry chlopak

Gość ale.............
Ale on ma niestety rację... Schematy, chcac nie chcąc - powiela się. Znam wieeeeele przykladów, gdy osoby z rozbitych rodzin nie potrafily żyć w trwalym związku. Z rożnych powodów. Jeśli matka wychowuje córkę - że każdy facet to świnia i jedynym jego prawem i obowiązkiem jest zarabianie kasy - to co będzie robić córka? Zniszczy każdy swój związek. Podświadomie, ale zniszczy. To da się naprawić, ale wymaga to świadomości i wiele pracy nad sobą... Powodzenia

Gość ale sroły
to jak ktoś jest pedałem tzn. ze jego ojciec był pedałem ? Paranoja!

Gość ale sroły
ale przecież rodzice jej rodziców (czyli dziedkowie) nie byli rozwiedzeni!!! I co ??? Uchroniło to ich dzieci przed rozwodem ?? Nie! Wiec wniosek z tego że to kompletna bzdura!

co za absurd. Przeciez dziewczyna wyraznie pisze, ze jej rodzice niedawno sie rozwiedli, wiec matka nie wychowawala jej w nienaiwsci do mezczyzn. To chyba wy powielacie schematy dlugotrwale malzenstwo=szczesie, stabilnosc itd. A co z malzenstwami, w ktorych to mezczyna zdradza, odchodzi od zony? Jestescie durne babiszony, tyle,

Gość sad eyes never lie
mnie akurat matka nie wychowala w przekonaniu ze facet to swinia a jedynym jego prawem i obowiazkiem jest zarabianie kasy. i nie zamierzam powielac schematow..chce miec szczesliwa rodzine jakiej sama nie mialam i ze swojej strony na pewno sie postaram:) jakim prawem ktos osadza moje zycie po zyciu moich rodzicow?

Gość ludzie co wy gadacie
Jeśli to co mówicie jest prawdą, to powinno też działać w drugą stronę - a ja znam sporo małżeństw ( łącznie z moim własnym) które się rozpadły, mimo, że oboje pochodzili z pełnych rodzin. A może własnie dzieci z "pelnych" ale zimnych rodzin będą miały problemy w swoich związkach, a te, które pochodzą z rodzin rozbitych będa na swoje małżeństwa chuchały i dmuchały, bo znają smak rozbitej rodziny.

Gość chory gosc i tyle
Pomyśl! Jeśli już teraz mówi takie farmazony to co byłoby później ? Jakie życie byś z kimś takim miała? Poza tym nie kochał Cię naprawde skoro takie coś Ci powiedział. Ta gadka to mógł być pretekst wymyślony na siłę. Niektórzy ludzie nieszczerzy i bez wyobraźni wymyślają absurdalne preteksty żeby się rozstać.

Gość ma chłopak rację
czy wam się to podoba czy nie

Gość to my mamy racje
czy ci sie to podoba czy nie!

Gość borowik
Takie pytanie może się Tobie i innym nie podobać, ale świadczy tylko o tym że chciałby, aby to małżeństwo przetrwało pomimo konfliktów jakie napewno się pojawią .

Gość nie ma reguly
To powiedz to tym kobietom, które wychowywały sie w rodzinie patologicznej ,i mając tego świadomość ,na swego partnera życiowego znów wybrały faceta lubiącego alkochol.:P

Gość borowik
A ja za chwile wyznam teorie kolorowych snów .:)

Gość daj se spokoj
ten koles to jakis wyjebany maminsynek...sorry a gdzie UCZUCIE??tylko chlodna kalkulacja..z jakiej rodziny pochodzi dziewczyna... porazka, wspolczuje ci, daj se spokoj i poszukaj normalnego.