Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nastała era nowego panowania. Era malowanego. Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 461 Napisano 2 godziny temu A jest tu nad czym panować, w tym szambie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 42 Napisano 2 godziny temu Pozyskałam kanapkie z salcesonem i pasztetem z całej kury haaa nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Wszelkie próby obalenia nowego krola, brak lojalności, konspiracja, niepodporzadkowanie się, podważanie moich kompetencji będzie surowo temperowane. W ostateczności będzie kończyło się wygnaniem. Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 42 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Wszelkie próby obalenia nowego krola, brak lojalności, konspiracja, niepodporzadkowanie się, podważanie moich kompetencji będzie surowo temperowane. W ostateczności będzie kończyło się wygnaniem. Odstaw alcool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Traffic Lights napisał: Pozyskałam kanapkie z salcesonem i pasztetem z całej kury haaa nara Tobie radziłbym zważać na słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Odstaw alcool Ty zaraz odstawisz moje królestwo. Lepiej się dostosuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 42 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ty zaraz odstawisz moje królestwo. Lepiej się dostosuj. Ale żenada. Jesteś upośledzony. Zaraz pasztetówka Elka wstawi emotkę „;D” o bedzie zabawnie haa haaa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Ale żenada. Jesteś upośledzony. Zaraz pasztetówka Elka wstawi emotkę „;D” o bedzie zabawnie haa haaa. To samo pomyślałem o tobie, jak czytałem twój post na nerwicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu Im szybciej przyjmiesz to do świadomości, tym lepiej dla ciebie. Pogódź się z tym, a teraz na kolana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Pozyskiwacz Karyn z wyglądu wyjętych z 2008 bo tam się czas zatrzymał. Kaszojady sie urodziły to czas się zatrzymał. Wieśniaka i co za profilowana te spodnie. Typowa forumowa dziołcha. Na to cie stać oblechu. 10 batów. Zabrać ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 2 godziny temu Odezwała się damessa wykwintna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 42 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Odezwała się damessa wykwintna xD Sorry ale wiesniare rozpoznam z kilometrów stu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Sorry ale wiesniare rozpoznam z kilometrów stu. Myślisz że jak się wyfiojujesz w jakieś metk i inne szmaty to ci doda 60 pkt do calkoksztaltu? Pozerze za dyche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJaja napisał: Odezwała się damessa wykwintna xD Spod zabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Spod zabki Zabka jest dla meneli pospolitych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 42 Napisano 2 godziny temu Napisałam na nerwicy prawdę o wiesniarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 2 godziny temu Twoja prawdę. Z chorej glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 42 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Twoja prawdę. Z chorej glowy Wypad garnku. Miałki jesteś pod kazdymi względami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 40 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Traffic Lights napisał: Wypad garnku. Miałki jesteś pod kazdymi względami. No raczej. Podli ludzie nie mój target Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Traffic Lights napisał: Napisałam na nerwicy prawdę o wiesniarze Prawda jest taka, że się skompromitowalas. Ja tylko ci przypomnę, że za posiadanie nielegalnych substancji również grozi wygnanie. Jakie dary przynioslas nowemu władcy? Edytowano 1 godzinę temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Traffic Lights napisał: Wszytko, co mam jest legalne $mieciu. Nie wydaję mi się. Widzę, że będą z tobą problemy. Chodź umyjesz królewskie stopy na znak pojednania i podporządkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 227 Napisano 1 godzinę temu Gdzie się znajduje łysy, szef waszej szajki? Kazałem obstawić wszystkie ambony w okolicy. Nie wymknie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1535 Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, Zero cukru napisał: Wszelkie próby obalenia nowego krola, brak lojalności, konspiracja, niepodporzadkowanie się, podważanie moich kompetencji będzie surowo temperowane. W ostateczności będzie kończyło się wygnaniem. Może egzekucje byś przeprowadzał przez ścięcie głowy na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: A jest tu nad czym panować, w tym szambie. Ten kto tu zapanuje nad forum, królem zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 72 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Traffic Lights napisał: Pozyskałam kanapkie z salcesonem i pasztetem z całej kury haaa nara To znaczy, jakoś nie wiem sobie tego wyobrazić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 461 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Ten kto tu zapanuje nad forum, królem zostanie Też tęsknisz za lexem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Margherite napisał: To znaczy, jakoś nie wiem sobie tego wyobrazić? Czy pazury też tam są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Też tęsknisz za lexem? Nie, mam nadzieję że nie żyje i wykrwawia się gdzieś pod mostem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach