Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . . . .

Czy kobiety lubią nieśmiałych?

Polecane posty

Ja lubię. Mają w sobie coś, co nieodparcie urzeka :). Pozdrawiam :)

Gość __ __ __ __ __ ___ __ __ ___

Gość Nie wiem czy lubie nieśmiałych
Nieśmiały nieśmiałemu nierówny. Jednych nieśmiałych lubie innych nie.

Gość Misia***
ja jak najbardziej tak, wole takich niz macho, maja swoj niesamowity urok...

Byle nie chorobliwie nieśmiałych. Niśmiali są zwykle uroczymi i bardzo miłymi ludźmi:)

Ja też bardziej wolę nieśmiałych niż takich bardzo pewnych siebie co chodzą z głową wysoko w górze i udają że nie zauważają nas....biednych szarych myszek :P .

Gość Onan Barbarzynca
ja jestem niesmialy i tez udaje ze nie zauwazam kobiet ;) zylem sam , zyje sam i umre sam

Gość ja lubię nieśmiałych
większość kobiet lubi nieśmiałych, bo są wrażliwi :)

Gość ja lubię nieśmiałych
onan barbarzyńca, a może ty nie jesteś nieśmiały, tylko dziki? :D

No dobra, możesz udawać że niezauważsz kobiet, a jeśli już jakaś wpadnie Ci w oko, to co? Nic nie robisz? Kobiety z reguły nie lubią wykonywać tego...pierwszego kroku :P .

Gość Onan Barbarzynca
A co mam robic ?

Gość jeśli facet jest nieśmiały
to mi to nawet pasuje. Co prawda taki facet jest na pierwszy rzut oka niedostępny ale jak tylko się zagada pod jakimś pretekstem i przełami lody to okazuje się bardzo miły. A na dodatek jesli sie takiemu facetowi podobam i ja wykaże inicjatywe ze chciałabym sie z nim spotykać to on na pewno bardzo ten fakt doceni. Nieśmiali faceci bardziej szanują kobiety, są wrażliwsi. Nie są egoistyczni. A taki cwaniaczek ? Co on mi może zaofarować ? Szacunek ? Wierność ? To ze zadzwoni do mnie a ja mam go po rękach całować ze w tą sobotę wybrał akurat mnie ? No porażka.

Gość Onan Barbarzynca
swietna rada , wierze ze odmieni moje zycie , szkoda ze nie dostalem jej kilka lat wczesniej 😴

Gość ja lubię nieśmialych
onan, a ile masz latek?

Gość tez jestem nieśmiały
i szukam dziewczyny mam 25 lat

A ja nielubię nieśmiałych. Zwykle są zakompleksieni, zamknięci w sobie, są trudności, żeby gdzieś razem wyjść, przywiązują się jak psiaki, mimo, że nie składa sięim żadnych tajemnic. jeden uśmiech traktują, jak wyzanie niesamowitego przywiązania. Jesli facet jest nieśmiały: uważasz, że nie zdradzi?? Zdradzi, bo to facet. daj mu to czego zawsze chciał, a wcale nie doceni, tylko wykorzysta nadarzającą się okazję, żeby się sypną. Fakt, zwykle nie planuje tego, tylko jest to kwestia \"spontanicznego\" działania, ale zrobi to prędzej niż cwaniaczek, dlaczego?? Bo znów ktoś pogłaskał po główce i powiedział, że jest fajny. Od 8 lat jestem z cwaniaczkiem i co najdziwniejsze nie zdradza mnie, szanuje, dba o mnie. Zmienił się, kiedy zaczęliśmy się ze sobą spotykać. Facet musi się wyszaleć, bo potem będzie nadrabiał. A na poważnie, bez różnicy czy koś jest cwaniakiem czy jest nieśmiały. Ważne żeby reprezentował wartości, tóe wyznaje kobieta, żeby nie mędził jaki jest nieszczęśliwy i żeby miał zdanie na temat dziedzin na których się zna, które kiedy będzie wygłaszał nie zatruje człowiekowi całego dnia, a zainteresuje.

Gość a skąd masz pewność
że taki cwaniaczek Cie nie zdradza ?? Nigdy nie bedziesz miec takiej pewności! :P To ze nigdy go nie przyłapałaś na zdradzie to nie znaczy od razu ze jest wierny jak pies i ze dla ciebie sie zmienił. Te wszystkie zdradzone pokrzywdzone kobitki wypłakujące sie na kafeterii tez tak mowiły o swoich facetach ze są im wierni dopóki nie złapały faceta na gorącym uczynku. Nigdy nie bedziesz miec pewnosci czy facet nie zdradza.

Gość no to gratuluję
tym razem anonimowo, oj ten twój cwaniaczek to wcale się nie zmienił i wciąż cię zdradza, ale ty masz klapki na oczach i tego nie zauważasz, bo to taki cwaniaczek !

Gość czy z nieśmiałości można się
wyleczyć i jak? Podobno najlepiej przebuwac wśród odób śmiałych.

Gość ...... ..... ..... ...... ....

Gość Wiśniówka
A ja jestem nieśmiała, mam 28 latek i szukam nieśmiałego, wrażliwego i znaleść nnie mogę! :-(

Gość taka jedna smutna kobitka
ja jestem troszke niesmiala(to zalezy od sytuacji) i nie lubie niesmialych zbytnio

Gość dgdfgd
ja nie lubie. sama ejstem niesmiala ale faceta musze miec przebojowego bo taki da mi podpore, z takim nie bede sie bala

Gość heheheheheh
jak opryszczkę ...