Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . . . .

Czy kobiety lubią nieśmiałych?

Polecane posty

Gość -martka-
Co kto lubi. Przecież każda kobieta jest inna, ja nieśmiałych facetów nienawidzę,drażnią mnie. Są jak zapłakane przedszkolaki.Okropność.

Gość wwwwwwww
" a jeśli już jakaś wpadnie Ci w oko, to co? Nic nie robisz? Kobiety z reguły nie lubią wykonywać tego...pierwszego kroku :P " a faceci lubią? dla nas tak samo jest to trudne i przerażające, tym bardziej jak ktoś jest nieśmiały :P

Gość czy ja wiem
meza mam dosc niesmialego, z czasem kazdy osmiela sie coraz bardziej :) 🖐️

E tam , wwwwwwww-przesadzasz. Kobiety nie gryzą....najwyżej dają kosza, ale też jest 1 000 000 innych kobiet które chcą zapoznac się z facetem , ale wstydzą się zacząć , bo.....takie mamy stereotypy, kobiecie zawsze mniej wypada niż facetowi :P .

Gość odnowa...

kwestia gustu. ja sama walczyłam z nieśmiałością i jakoś mi idzie, choć wcześniej wiele straciłam z tego powodu. a nieśmiały facet sprawdza się jako wierny przyjaciel, a później nawet jako druga połówka;) zazwyczaj nieśmiałość łączy się z wrażliwością, romantyzmem...a ja jako sentymentalna duszyczka z przyjemnością zapadam się w takie klimaty:) pozdówki dla nieśmiałych:)

Gość tere fere...

Gość bzzzzzzz
;-)

Gość **chlopak
Sam jestem nieśmiały i twierdze że u kobiet nieśmiali nie mają powodzenia niedawno się o tym przekonałem i jest mi smutno z tego powodu.

Gość czarodziejka z ksiezyca
ja mam tak jak onan barbarzynca,WITAJ W KLUBIE:) :(

do \"tym razem anonimowo\" Naprawde wierzysz że Ciebie nie zdradza:D Jeśli jest naprawde taki cwany to nie namysla się długo jak ma okazje:O, a nieśmiały nie ma zbytnio okazji, bo kobiety niestety nie za bardzo przepadają za takimi. Myślisz że się zmienił. Nie licz na to, ludzie się nie zmieniają. Potrafią się tylko maskować. Sam znam kilku żonatych cwaniaczków i widze co wyrabiają w pracy jak sie pchają do innych kobiet, nie wiem co ich żony widziały w nich;), wychodzi z nich wtedy straszne prostactwo.

Gość londynczyk
Popieram Cie Ramierez. Cecha kobiet jest naiwnosc, i w podrywie najwazniejszy jest bajer. Cwaniacy opanowali go calkiem niezle, sa ponadto smiali. A kto wiecej probuje, ten ma wieksza mozliwosc zdobycia kobiety.

Gość polamonola
nieśmiałość nie jest kulą a brak kobiety to nie przegrane życie, raczej możliowością żeby zrozumieć siebie i być wrażliwszym na innych. najlepszym lekarstwem jest uśmiech. do siebie i innych:-)

Gość krucza zabka

Gość power of DOOM
nieśmiałe kobiety są jednak bezczelne, samem papy otworzyć nie mogą a chcą niewiadomo jak chojraka. Mam nieśmiałych kumpli właśnie przez takie głupie pipy....Mam nadzieje że do końca życia będziecie śmiałe a brak wyrozumiałości