Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja dzis pije

prosze poradzccie co

Polecane posty

Gość a ja dzis pije

zjesc, czy wipic przed, zeby miec mocniejsza glowe, bo ide z dziewczyna i nie chce odpasc przed nia :(:(:( a ona ma dosyc mocna glowe :(:(:(

Gość a ja dzis pije
nikt nie chce pomoc :(:(:(

Gość hehe.
skoro jesteś miętki to nie ukryjesz tego przed dziewczyną

Sa takie tabletki 2kc, moze sprobuj. Poza tym przed piciem powinienes zjesc porzadny, tlusty posilek, na pewno pomoze. A poza tym MUSISZ pic tyle, zeby pasc? Na pewno o wiele bardziej spodoba sie dziewczynie jezeli sie nie nawalisz.

Gość a ja dzis pije
tyle ze to taka impreza libacjowa, wszyscy siadaja przy stoliku wodka sie leje i kolejka obowiazuje :P:P:P a poznalem ja niedawno i nie chce wypasc na leszczyka :(:(:(

Gość LLLLLLLLLLLL
Nie wolno pic na pusty żołądek, bo wtedy szybciej łapie i zgon gwarantowany. I jak bedziesz pił alkohol to w trakcie też najlepiej caly czas czymś zagryzac.

Gość a ja dzis pije
hmm czyli np. kebab??? czy cos innego??? na rosol niee mam czasu bo musze posprzatac tu troche zanim moja panna tu wpadnie, bo inaczej ucieknie w poplochu ;/;/;/

Gość no to gratuluję
znajomej ,potencjalnej alkoholiczki. nie możesz znależć sobie normalnej dziewczyny, tylko jakąś pijaczynę? przecież takie towarzystwo wciąga, a potem to już jeden krok do AA. :P jeśli to kwestia życia i śmierci, to ja osobiście polecam dużo redbula czy innego pałera przed imprą i dużo po. zrób zapas. :D

Gość co ty głupi
?? Przecież Redbull w połączeniu z wódką daje 2 razy większą śrubę!!!!

Gość a ja dzis pije
ehh no to co redbula nie tylko cos tlustego??? i zagryzac np. frytkami :)

Gość a ja dzis pije
pozatym ona nie jest alkoholiczka, tylko maja taka tradycje, gdy ktos ma imieniny, badz urodziny, ze wybieraja sie do baru i pija :)

Gość Zjedz pożądny tłusty posiłek
przed imprą. To powinno wystarczyć. W trakcie impry możesz coś podjadać. Ja zauważyłam ze np. jak jestem bardzo pijana. To otrzeźwia mnie herbata z cytryną. Ale nie wiem czy bedziesz miał komfort picia herbaty na tej imprezie. Moze zrób sobie w kuchni herbate i jak poczujesz ze jesteś pijany to idź do kuchni pod jakimś pretekstem i ją wypij. To cie nieco otrzeźwi.

Gość no to gratuluję
nie każe ci pić redbula z wódką, bo to by cię zabiło, wypij 2 redbule np teraz, żeby witaminy i kofeina no i reszta chemii z napoju zaczęły do wieczora działać, przed wyjściem na imprę wypij jeszcze jeden. obiadek też zjedz jakiś podwójny, najlepiej zacznij już teraz jeść duuużo, żeby alkohol nieprędko przebił się do krwioobiegu. fajna ta tradycja i bary zarobią :D

Gość LLLLLLLLLLLL
nie pij redbula, co to za jakis poraniony pomysł?Teraz zjedz tego kebaba a w barze kup sobie paluszki albo orzeszki słone i cały czas je podjadaj. Przez to alkohol bedzie się wolniej wchłaniał. To mój sprawdzony sposób.

Gość a ja dzis pije
dzieki za dobre rady :):):)

Gość kaaarolka
polecem rosołek!! taki z dużymi okami ...albo ewentualnie coś równie tłustego bo wtedy się alkohol nie wchłania!!!

Gość a ja dzis pije
a oprocz rosolku poleci mi ktos cos rownie skutecznego???

Gość no to gratuluję
tak tak , zjedz kebaba żebyś miał czym rzygać :P rosół oki, porządne II danie, nie jedz dziś wogóle pieczywa bo wchłania alkohol ! i mówię ci wypij ten redbul! :)

Gość noomu
To nie pij. Słaby jesteś skoro nie potrafisz odmówić. A tłuste nie zawsze jest dobre, bo jak się już zatrujesz to będziesz zygał jak opętany.

Gość Wódka jest dla ludzi
ale gdyby mój facet tak chlał to na pewno nie miałby u mnie szans :-D

Gość Uważasz że jak
bedziesz dużo pił to jej sie spodoba? U mnie naprzykład odpadasz :-D

Gość Wg ciebie
jak facet chla to znaczy, że jest męski? W moich oczach to po prostu nedzny pijaczek :P Podoba mi sie jak facet w pewnym momencie mówi nie, dziękuję, mam takie zasady, jestem z dziewczyna i chce ja odprowadzić do domu ... :-D

u mnie też taki numer nie przejdzie. Może w trkcie picia byłoby dobrze jesć ???

Gość wypij olej przed wyjsciem
olej nie bedzie przepuszczal tak szybko alkoholu do organizmu

Gość wypij olej przed wyjsciem
zwazysz sie ale nie tak szybko

Gość poradnik6
weź alkazelcer czy jakos tak to się pisze przed piciem , albo zjedz kilka oliwek, nie ma szansy się upić - wypróbowane

Jeżeli masz takich znajomych, gdzie do dobrego tonu należy pić bez miary, to po prostu zmień towarzystwo :-D

Gość Alkoholik  praktyczne rady
Alkoholik- sprawdzone metody Pieprzycie jakieś bajki dla dzieci. Red Bull bardzo dobrze mieć przy sobie w czasie picia i nim popijać. Wódka muli a Red Bull stawia na nogi! To tak jak wypić kawę ale Red Bull dodatkowo może być zapojką a kawa już nie(kawa i herbata gorzka wywołuje torsje). Żadnego żarcia przed piciem, bo będzie rzygańsko jak z Polski do Wietnamu. Na głodnego najlepiej się pije a wóda też ma kalorie więc po licho obżerać się przed piciem? Puste to puste ale ma!!! Kto chleje to wie, że najedzony mniej wypije a jak wypije o kieliszek za dużo... to rzygańsko! Odchorujesz tylko a na kaca od razu radzę zaopatrzyć się w cytrynę i jeść ją potem jak jabłko. Wóda wypłukuje wszystkie "mikro i makro elementy", zostajesz pusty w środku jak bęben a więc potem tylko uzupełnianie płynów(mimo, że sraka na bank złapie ale to potrwa dzień, góra dwa). Po dwa, wcinaj łyżką na sucho kakao, takie rozpuszczalne, to da dawkę małą pożywienia dla żołdaka, wstrzyma też srakę a dodatkowo uzupełnisz NIEZBĘDNY magnez. Tradycyjnie- miesiąc chlania a dwa dni chorowania, tak bywa ze mną. Czuwaj druhu i nie daj się babie pokonać! Fakt, że dawno po czasie ale na przyszłość może komu się przyda. Weteran w piciu- wiek 62 lata.