Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaalipso

MATKI,ŻONY,KOCHANKI,PANNY-POZNAJMY SIE.....

Polecane posty

Witam Was Wszystkie🖐️ bez względu na wiek,pochodzenie,wykształcenie.Każda z nas jest inna ,niepowtarzlalna,wyjątkowa.Każda ma swoje problemy,radości ,szczęścia i nieszczęścia🌼🌼.I dlatego myslę że warto sie pozanać i podzielić tym wszystkim co nas cieszy i trapi.myslę że jest bardzo dużo i zachęcam do napisania pru słów o sobie.🌼🌼 Ja jestem z Podkarpacia mam 30 lat męża i fantastyczną córeczkę❤️.Czekam na Was z niecierpliwością 🖐️🖐️

dlatego temat moze byc ciekawy ;) a kto powiedzial ze od razu bedą sie wszyscy na siebie rzucac? warto jest sie wymienic doswiadczeniami:) jestem panną bylam kochanką... matką raczej nie bede.. zona moze ;)

Gość dlaczego prosze powiedz
nie będziesz matką, czy to twój wybór?

raz poronilam.... i nie wiem czy chce miec jeszcze dziecko.. dla mnie to jest zbyt ciezkie psychicznie i ledwo co sie pozbieralam... moze mysle egoistycznie bo powinnam poswiecic swoje zdrowie dla dziecka zeby bylo na swiecie... ale chyba juz nie chce w razie czego przechodzic przez to ponownie moze kiedys :)

Gość przekre
współczuję Ci bardzo, mam nadzieję, że czas rany zagoi, może wtedy zdecydujesz się ponownie, k w każdym bądź razie życzę wiary w lepsze jutro i powodzenia ❤️

Gość Katusia
A ja mam 28 lat , pare miesiecy po slubie....dzieciaczka jeszcze na razie nie planujemy. Jestem bardzo szczesliwa.

:) dzieki:) jakos dalam rade tak ze staram sie o tym nie myslec ale po prostu sie nie da.. wiadomo.... ja tam licze na lepsze jutro wlasnie:) i wierze ze co nas nie zabije to nas wzmocni!!! dlatego kazda kobieta musi w sobie wyrobic silne\" ja\" ;);)

Gość to znowu ja**
cenzureczka, trzymaj się, myśle, ze topik się rozkr\ęci, może czarnego nicka sobie też zarezerwuję pozdrawiam miło :)

dzięki że jesteście dziewczyny.myślę że temat może być naprade ciekawy.cenzureczka....ja tez straciłam dziecko ale czas leczy rany głowa do góry wszystko bedzie ok. musle że na dziecko przyjdzie czas.i wszystko będzie pięknie.

cenzureczka! wyslij do mnie maila moze bede umiała pomóc,ale muslę że dziewczyny tez to chętnie zrobią