Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieguss

Pytanie do dziewczyn z piegami!

Polecane posty

Gość pieguss

jak sie malujecie, jakich uzywacie podkladow i pudrow aby zakryc piegi a przy tym nie zrobic mega wielkiej tapety i nie sprawic ze twarz jest ziemista i nieatrakcyjna?

Gość BLUEBELL
Po pierwsze: podklad kryjacy MAX FACTOR LASTING PERFORMANCE Po drugie:puder w kamieniu transparentny zeby zmatowic cere Po trzecie:puder brazujacy w kulkach, szczegolnie na policzkach.... Zawsze stosuje te "3 kroki"...Piegi nie sa calkowicie przykryte, ale cera ma ladny kolor bez tapety...a pozniej to juz reszta: oczka, rzesy itp. wedlug uznania:) Pozdrawiam

Ja mam piegi, kiedys tez malowalam sie,zeby je ukryc, ale przestalam i Tobie radze to samo! Zwykly podklad nigdy Ci ich nie zakryje,a twarz bedzie wygladala szaro i jakby z plamami.Ja nic nie uzywam,wygladam zdecydowanie ladniej,i to nie jest tylko moja opinia.Zreszta nie zamierzam sie wstydzic tego jaka jestem, a moj facet uwaza, ze jestam najpiekniejsza:)

ja lubie moje piegi, i nie maluje sie po to zeby je zatuszowac popatrzcie chocby na Weronike Rosati na okladce VIVA

Gość AsiaDM
Ja również mam piegi, ale całe szczescie brazowe a nie rude.Uzywam podkładu i pudru ale je i tak widac.Moze za jakis czas bede malowac tylko oczy i usta a pudróww wogole nie bede uzywać :), wszystkim sie podobaja mi no nie bardzo, ale to chyba normalne.Pozdraiwam

Gość rudsza
Też mam piegi, ale ukrywanie ich czy też stosowanie soku z cytryny i kremu wybielającego nic nie daje.Po prostu trzeba je zaakceptować bo polubić niestety jest je trudno.