Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosel

OBRÓBKA ZDJĘĆ W PHOTO BRUSHU ALBO SHOPIE

Polecane posty

Pytanko jak obrobic fotke,jakiej uzyc opcji zeby tylko jeden element na niej został kolorowy a reszta czarno biała.

male sprostowanie do Twojego postu. co do kwestii: 1. onet za takie cos banuje, tylko wp to lapie, google nie zwraca uwagi na meta 2. czesto zdarza sie, ze oryginal spada duzo w dol, a kopia jest wyzej 3. gdy robot szukarki rozpozna taki tekst i bedzie on w kolorze tla to strona automatycznie traci punkty, chyba ze bedzie to stosowane w odp znacznikach np albo przy flashowych stronach w onecie dosyc szybko wyzbywaja sie spamu, a na google mozna tak naprawde bawic sie i bawic, chyba ze konkurencja podpieprzy ;)

heh \"temat zmeinil temat;p\" a ja i tak tego zrobic nie potrafie dalej;p

Gość cam net odbierz maila

ja ma PHORO-BRUSH i JASC PAINT SHOP 8. I za nic nie moge tam takiej opcji wykorzystac;-(

ja nie wiem jak skoipiowac ta warstwe w tych moich programach;-/ bo nie mam wlasnie lassa jak w PS;-/

\"Program raczej nie sprawdzi się jako narzędzie do tworzenia grafiki ze względu na m.in. brak obsługi warstw.\" To o tym Photo-Brushu. To znaczy ze nie moge tam zastosowac takiej opcji??;-/

wiec faktycznie odkryam to cudowne narzedzie;p wycięłam ten fragment który chce mieć kolorowy ale nie wiem co mam z nim teraz zrobic bo stworzebie kolejnej warstwy o ktorej mowisz nic dla mnie nie znaczy.heh;]

Przepraszam za twe trudy;-] doceniam je bardzo.Jak widac niestety moj zmysl do obrobki grafiki jest w stanie calkowicie cofnietym wiec zdjecie pozostalo nieobrobione. PODDAJE SIE. ale dzieki za dobre checi;]