Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety

KOBIETY !!!!

Polecane posty

Gość kobiety

czasem się zastanawiam dlaczego niektóre kobiety, mimo tego że nie sa specjalnej urody są bardzo pociagające i seksowne a zwłaszcza kobiece, nawet ja czasem lubie popatrzeć na takie, mimo tego że jestem kobietą:) np. Justyna Steczkowska natura nie dała jej urody moge nawet powiedziec ze jest brzydka, ale.....ma piekne włosy jest niesamowicie zgrabna, porusza się z gracją i jako całość jest rewelacyjna a mam w pracy dziewczynę tzn. pracuje razem z nią, co tydzień chodzi do fryzjera, wszystkie pieniążki wydaje na kosmetyki, ubrania, ale .. no włąsnie z twarzy nie jest brzydka, co prawda się maluje wiec pewnie prawdziwej urody nie widziałam:) ale chodzi jak chłop, jest wysoka i okropnie się garbi, duże kroki, i mimo tego że jest zawsze gustownie ubrana to jako całośc jest obrzydliwa ( wiem..wiem nie powinnam tak mówić) ale nie ma za grosz kobiecości, żadna kobieta z niej... jak to jest czy to drobne gesty swiadczą o kobiecości a może cos więcej...a swoją droga chciałabym wiedzieć jak np. mnie postrzegają inni...a wy? :)

Gość bo to jest
tzw. seksapil, fakt kobieta nie zawsze musi byc urodziwa żeby sie za nia fceci ogladali, ja tez czasem widze kobiety ktore jednym gestem mogłyby zaczarowac wiele osób:) i czasem im zazdroszczę

Gość pastę miało byc
steczkowska to jest piękna kobieta. Jak ktoś mówi, że jest brzydka to jest tego ...ślepy co najmniej:P

Gość kiedyś ktoś napisał
że Kajah to 200% kobieta, zresztą ma podobna urodę do Steczkowskiej, a natomiast obydwie są raczej średnio urodziwe ale jeśli chodzi o kobiecośc i to cos to jednak Steczkowska przewyższa o głowę Kajah

Gość Kunga 27
faktycznie Steczkowska nie jest zbyt ładna ale strasznie kobieca, sama mam znajomą która nawet jak zdejmuje okulary to można dreszczy dostać, ale chyba z taka piekna aura trzeba sie urodzić

Gość taki jeden gościuwa
Zależy co masz na myśli mówiąc żadna wysoka Dla mnie kobieta 180 jest za wysoka , Mój Ideał to 165-175 sam mam 186 wiec takie preferuje wymiary

Gość taki jeden gościuwa
nic na to nie poradze słonko, ale jest sporo wyższych ode mnie. Mysle że im bys się spodobała

Gość a ja biedaczka
mam tylko 158 cm:( za niska jestem??

Gość tymiankowa galazka
Nie wiem czy jestem piekna, twarz mam niebrzydka, ale piegowata i prawie nigdy sie nie maluje, nie chodze na solarium, nie nosze tipsow, nie jestem popularnym typem Mandaryny, mimo to mam zawsze powodzenie, nawet gdy kiedys przytylam 15 kg :P Zawsze jestem usmiechnieta i lubie byc kobieta, ale mam tez duze poczucie humoru i dystans do siebie, wiem, ze powodzenie to tylko taki mily szczegol w zyciu, a tak naprawde inne rzeczy sa wazne 🖐️

Ja mam zupełnie odwrotnie. Jestem naprawdę ładna, zgrabna, byłam długo modelką. Kiedy idę ulicą, oglądają się za mną tylko panowie szukający łatwych okazji. Ci naprawdę fajni, z gatunku intelektualistów nawet na mnie nie spojrzą. Patrzą za to na moje koleżanki. Może można nauczyć się tego czegoś? I czym to coś właściwie jest?

Gość bydut
ja niestety w sobie nic niewidze pozytywnego za mna sie nieogladaia faceci zreszta jak moze byc inaczej skoro jestem niedostepna ale uwazm ze wnetrze czlowieka jest wazniejsze niz wyglad i to co soba reprezentuje

Chyba strasznie ważne jest to, jak kobieta se porusza, zachowuje i przede wszytskim czy sama uważa się za kobiecą, bo jeśli tak, to prawdopodobnie inni tez będą ja tak odbierać (przynajmniej w pewnym stopniu) :)

Gość dota765
Cześć dziewczyny;-) Znalazłam ostatnio fajną stronkę z super bielizną nie tylko na romantyczne wieczory z ukochanym. na emilosc.pl znajdziecie też mnóstwo odjechanych gadżetów, które będą super prezentem na 18te urodziny czy też wieczór panieński/kawalerski.