Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrr

nie warto wiazac sie z kims swiezo po rozstaniu?

Polecane posty

Gość rrrrr

Czy takze uwazacie ze nie warto np wiazac sie z osoba ktora niedawno sie z kims rozstala? Zawsze jest ryzyko ze on/ona wroci do bylego partnera. Znam kilka takich przykladow .

Gość dfga
lepiej poczekac poniewaz wtedy mysli sie o tym co bylo,wspomina sie

Gość ja bym raczej
byla sklonna myslec,ze raczej po to by ochlanac po zwiazku i lepiej siebie poznac-jak wplyw mialo na nas rozstanie

Gość Lenka81
Ja zwiazalam sie z chlopaiem, ktory mial dziewczyne. Byla z nia 5 lat, nasza znajomosc trwala 2 miesiace. Uganial sie za mna, dzwonil, uwodzil. Zdradzil ja ze mna, twierdzil ze do tamtej juz nic nie czuje, ze ich zwiazek to fikcja. Roztsali sie. Ale rozstal sie takze ze mna.....twierdzi, ze teraz nie chce sie z nikim wiazac, ze on sie do tego nie nadaje....zastanawiam sie jaki bedzie ciag dalszy tej historii? Wroci do bylej, ktora miu juz zbrzydla? Czy bedzie chcial byc ze mna? czy bedzie zyl jako wolny strzelec? macie jakiies doswiadczenia?

Gość Lenka81
prosze, poradzcie cos....

Gość a co tu radzić
czas pokaże. moj też mnie kiedyś zdradził z taką jak ty. zerwał z nią jednak i znów jesteśmy razem. byliśmyrazem 8 lat, kiedy poznał tą drugą. był z nią pół roku ale stwierdził, że to była wielka pomyłka. teraz kochamy dojrzalej. on zrozumiał co dla niego znaczę. nie radzę ci czekać, tak może też być w waszym przypadku.

Gość taka jedna M.
to ja powiem wam cos lepszego.... tez kiedys poznalam jak to mi sie wtedy wydawalo super goscia, jedyny minus to ze mial panienke... no ale dla mnie to nie byl zaden problem tym bardziej iz mowil ze od dluzszego czasu przymierza sie zeby z nia zerwac. No i zerwal, wtedy zaczal sie spotykac ze mna jak pytalam o tamta mowil ze jej nienawidzi !!! Nie minelo jakies 3 tygodnie i nie zgadniecie co sie dzieje !! Moj super facio zaczyna mnie unikac na pytanie co sie stalo odpowiada " bo ja kocham moja byla, a moj kumpel jak sie dowiedzial ze sie rozstalismy zaczal do niej startowac i pakuje mi sie z butami w zycie w momencie gdy ja mialem nadzieje ze miedzy nami sie ulozy"............... zostawie to bez komentarza.....

Gość koles
NIE WARTO !!! sprawdzone i przetestowane. Tylko lzy i problemy. Lepiej dojsc z soba do ladu samemu zeby w nowy zwiazek sie zaangazowac na swiezo i bez bagazu problemow.

Gość gość
up