Bambo 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: trzeba było do niego jechać widocznie go nie kochałaś ona kocha pena w tzipsku 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a nagrałeś już Maxmodels na dyskietki ? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: trzeba było do niego jechać widocznie go nie kochałaś Gdzie do niego? Jak on pracował chwile w niemczech, potem w danii a jeszcze potem w szwajcarii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Co ty opowiadasz? A wiesz ze nie tak dawno był menadżerem w kfc? No wiem bo pisałaś, ale go wywalili z tej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 3 godziny temu dobrze sie rócha lubi bena w pipie czego wiecej wam poczeba ma racje, po co kochac nedznego uja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 3 godziny temu taki obraz wasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 3 godziny temu a ty Przemysław nie wybierasz się do pracy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a ty Przemysław nie wybierasz się do pracy ? Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 3 godziny temu fajnie maja takie fam sratal co sie nie zako...a i tylko im starczy zatkac pisde wypluja guwniaka i som hepi 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Gdzie do niego? Jak on pracował chwile w niemczech, potem w danii a jeszcze potem w szwajcarii. myślałem że w Niemczech na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: myślałem że w Niemczech na stałe Teraz znowu w Niemczech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: myślałem że w Niemczech na stałe ty ej zara Sralowany bedzie zazdrosny i fajnie bedzie sie zaszczuch burzył tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bambo napisał: ty ej zara Sralowany bedzie zazdrosny i fajnie bedzie sie zaszczuch burzył tak niech se wygoogla przepis na gołąbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 62 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: niech se wygoogla przepis na gołąbki No wtedy to przesadził z tą inbą o gołąbki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: niech se wygoogla przepis na gołąbki a czemu facety sa jak takie muchy i kraza tam gdzie najlatwiej dostepne u madek rozoranych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu (edytowany) puscilam kotu dziffki kocie w rui i zaczal dziwne chodzic, jestem zawiedziona ze taki latwy Edytowano 2 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bazzite 0 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Bambo napisał: puscilam kotu dziffki kocie w rui i zaczal dziwne chodzic, jestem zawiedziona ze taki latwy Daria sama mogłaś mu dać ciipki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bazzite napisał: Daria sama mogłaś mu dać ciipki nie jestem zoofilem ale powiedzcie ze nie jestescie koorwami meskimi wszyscy no wlasnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu starczy byc madka chetna w kroku i wszyscy biegna jak na otwacie hipermarket 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 7 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, mr_Kumpir napisał: trzeba było do niego jechać widocznie go nie kochałaś Ale ty naiwny xD nikt normalny nie rzuci dotychczasowego zycia dla milosci zwlaszcza gdy ma dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu Lex też doopnal i guwniaki wyssrrane na świat a on jest psycholem i po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Bambo napisał: a czemu facety sa jak takie muchy i kraza tam gdzie najlatwiej dostepne u madek rozoranych a ty czemu wysyłasz nudesy leżakom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a ty czemu wysyłasz nudesy leżakom xD A chooj cię to obchodzi miałam swój powód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: Lex też doopnal i guwniaki wyssrrane na świat a on jest psycholem i po co A po jajco aby wiecej kalek na swiecie bylo dziaderskich knurow, bo chyba nikt nie watpi ze przekaze im wartosci ktore sam wyznaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a ty czemu wysyłasz nudesy leżakom xD A czemu focisz szlory z niedomyty mi piczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: A chooj cię to obchodzi miałam swój powód No elzbieta tez miala widocznie a w czym ona gorsza od ciebie, bierz na klate kloca ktorego wy'sralas bambo, zachowalas sie jak madka karina 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: A czemu focisz szlory z niedomyty mi piczkami bo to jest sztuka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 17 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: No elzbieta tez miala widocznie a w czym ona gorsza od ciebie, bierz na klate kloca ktorego wy'sralas bambo, zachowalas sie jak madka karina Chciałam się zeshmacic trochę żeby nie być niczyjom własnościom oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Ale ty naiwny xD nikt normalny nie rzuci dotychczasowego zycia dla milosci zwlaszcza gdy ma dziecko jak se z nim dziecko zrobiła to się zmieniło dotychczasowe życie każdy normalny rzuci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 136 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bambo napisał: A chooj cię to obchodzi miałam swój powód taki sam dobry powód jak wybieranie madek póki co madki nie są zmierzłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach