Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkoJa

cienie pod oczami ? jakie sa domowe sposoby zeby sie ich pozbyc ?

Polecane posty

Gość tylkoJa

mam cienie pod oczami a ostatnio rowniez 'worki', trudno mi je zakryc pudrem. nie wiem jak sie ich pozbyc... znacie jakies domowe i wyprobowane sposoby na pozbycie sie cieni ? jesli tak to bym byla wdzieczna gdybyscie napisali jakie sa sposoby. z gory dziekuje :)

Ja tez mam taki problem.Ale ostatnio schudlam i moze dlatego.Kiedys chorowaly moje nerki i lekarka poradzila mi zebym obserwowala twarz.Kiedy bede zle wygladac to znaczy,ze problem wrocil.Ale Ciebie to chyba nie dotyczy...Chetnie bede obserwowac ten temat

no właśnie ten temat też mnie bardzo interesuje, gdyż mam cienie pod oczami ale to już odkąd pamiętam...i u mnie to nie jest kwestia tego czy się wyśpię czy nie....i kosmetyczka powiedziała mi że taka moja urada...pogodziłam się z tym ale nie mogę znaleźć odpowiedniego korektora pod oczy...może ktoś zna jakiś dobry....podkreślam, że próbowałam ich mnóstwo i nic....proszę o radę ....dzięki....pozdrawiam....

Gość tylkoJa
czekam na konkretne rady

od lat uzywam korektorow pod oczy i jedyne dajace efekt to te plynne z aplikatorami- rimmel albo maybelline. nie mam innych pomyslow :/

Gość zsdfsd
raczej sie nie pozbedziesz ich