Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sephiroth

Czego słuchają kobiety?

Polecane posty

Ponieważ jestem ciekawski i dociekliwy niezwykle, chciałem się zapytać, o ile można, czego słuchają kobiety (inni użytkownicy tego forum również). Najlepszą odpowiedzią będzie gatunek/wiek osoby. metal!/24 pozdrawiam

Gość nomnoomu
rock, blues/22

Gość Essi
Metal, gotyk, folk, poezja śpiewana, rock, jazz. Mam dwadzieścia lat.

Gość Essi
O, Sonata Artica, widzę :) wolę Blind Guardian.

Gość jestem zbulwersowana filmem
"Ostatnie tango w Paryżu".Film powstał w 1972 roku, ale ja się zbulwersowałam wczoraj! W 2005! To skandal, co zaproponował publiczności reżyser! Takie filmy powinno się wycinać i nie dopuszczać do rozpowrzechniania! Masło! Skandal!

A ja wolę: Icarus Witch, Ark, Lost Horizon, Nocturnal Rites, Sandalinas, Virgin Steele, Iced Earth, Iron Maiden, Iron Mask, ... , ........., ;) ,..., ale oni na ogół nie śpiewają o miłości ;) w odróżnieniu od grupy Sonata Arctica. Czego jeszcze słuchają kobiety :> poza Metalem dodać mogę od siebie Rock, Grunge, Hardcore, Blues, ale to stare dzieje.

Gość Essi
Leaves Eyes śpiewa o miłości, ale w taki sposób, że mnie skręca. ;)After Forever sobie posłuchaj. Albo "Love" Lux Occulty, wersję z demówki Frogotten Arts... piękna jest. :)

Gość Essi
Forgotten Arts, nie Frogotten :D

A masz jakieś linki do udostępnionych mp3? Osobiście wolę energiczny, ostry i wyjący power/ prog/ heavy/ melodic metal ale skoro polecasz mogę sprawdzić.

Gość Essi
Zaraz poszukam. Dużo znajdziesz na ww.grammy.ru , ale demówka Lux Occulty jest teraz nie do dostania. Mi się cudem ściągnęła z mułka.

Gość Essi
Wrr. Źle wpisałam - www.grammy.ru A Rapsody znasz?

Znam Rhapsody, ale trochę dla mnie zbyt folkowe, choć koleś fajnie wyje ;). No i przejścia skrzypki w aranżu akustycznym -> gitara elekrtyczna i na odwrót ze zmianą tempa, trochę rażą moje poczucie estetyki ;) ale wiele godzin spędziłem nad płytą \"Legendary Tales\" inne płyty nie były już niczym nowym ;)

Gość Essi
Fajnie wyje, hm. ;) Jak lubisz wyjących, to może Pandemonium? Osobiście wolę growl, ale dobry, a nie jakieś - za przeproszeniem - chrypienie.

a co ja bede udowadnial, teraz to na przekor kazda powie :P:D ;)

Gość Essi
Szczerość, panie, szczerość. Ty mi tu nie kuś, ja pierogów robić nie umiem.

Gość justa24
techno,house,:):) 24l.

Nie o takie wycie jak w pandemonium mi chodzi raczej coś w stylu http://www.oncelosthorizon.com/downloads/lh-cryofarestlesssoul-edit.mp3 Moja dziewczyna określa to mianem \"wycia kastrata\" . Lubię wokale o dużej mocy, wysokiej barwie, szerokiej skali i dobrze jak jest lekka chrypka w tle - dodaje powera. Growling jest ql, o ile koleś nie połyka mica w trakcie. Np Dimmu Borgir przejdzie, ale kapele typu Defacing, to raczej beczka śmiechu a nie muzyka ;).

szczerosc na kafe to ja juz poznalem:P a pierogi sam sobie potrafie zrobic, bez laski :P;)

Gość co jeszcze bez laski
umiesz zrobic? Dopieszczasz sie tez sam buahahaha

Gość Essi
To mp3 świetne jest! :) Chociaż u mnie ostatnio w kółko leci Epica, Consign to oblivion. Coś mnie wzięlo na patos.

Gość a moze ty w te pierogi
sie spuszczasz buahaha no tak cieply, mieciutki w srodeku hahaha

i w pizdu wszystko sie wydalo po raz 5 przegralem dzisiaj zycie :( nic tylko sie pociac 😭

Fajnie że Ci się podoba, bo to rzadkość. ;) Znam w Polsce może z 5 osób,( na żywo jedną) które lubią tą grupę. Więcej udostępnionych fragmentów: http://www.oncelosthorizon.com/aflametothegroundbeneath/ Grupę założył Wojtek Lisicki, gitarzysta o Polskim pochodzeniu, gra też tam pierwsze skrzypce. Pożarli się z moim ulubionym wokalistą tak ostro, że wokalista założył własną grupę: http://www.heedonline.com/ Nieźle grają, bardziej progresywnie. Możesz posłuchać streamowanych sampli na stronie. Jeżeli spodoba się Lost Horizon, odezwij się na maila. Patos ma swój urok ;). Consign to Oblivion nie znam, Epice miałem okazję posłuchać. Zdecydowanie wolę męskie wokale, to bardzo szowinistyczne... wiem;).

Gość POLIKSGA
Powolne piosenki, hip-hop wiek: 16 lat

Gość japanshe
metal/17 :)