Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeberka

Jakim cudem????

Polecane posty

Gość Zeberka

Mam pytanie do wszystkich,ktorzy doswiadczyli tak zwanej "wpadki". Zawsze myslalam,ze w dzisiejszych czasach ryzyko wpadek jest zmniejszone do minimum z powodu szerokiej gamy srodkow antykoncepcyjnych. Tymczasem dookola ciagle slysze,ze ktos wpadl! Mam juz trzy kolezanki w najblizszym otoczeniu i dwie kuzynki,ktore zaszly w nieplanowana ciaze. Nie mowie juz o przypadkach z dalszego otoczenia- tego jest po prostu mnostwo. I w zwiazku z tym ciekawi mnie jedna rzecz- czy osoby, ktore zaliczaja "wpadki" po prostu sie nie zabezpieczaja czy jakies srodki antykoncepcyjne zawodza? Problem interesuje mnie z osobistego punktu widzenia,bo nie chce unikac seksu, ale nie chce tez zyc w stresie przed wpadka. Piszcie jak to bylo w waszym przypadku. Co zawiodlo i dlaczego (czy np pekla gumka czy wpadlas mimo prawidlowego stosowania srodkow anty)?

Gość kalilibulka
ja wpadłam z głupoty - to nawet nie był przerywany, to było kochanie się na żywca i to często. Aż zaszłam w ciążę. No, ale człowiek głupi był i młody.... owocem tej szalonej miłości jest moja śliczna córcia, facet mnie zostawił a wręcz przeciwnie jesteśmy od 7 lat szczęśliwym małżeństwem. Ale teraz już taka głupia nie jestem biorę tabletki :) i nie ma bata, w ciąże się na tabletkach nie zajdzie