Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UmarłeSerduszko

Myśli samobójcze z powodu niespełnionej miłości- Przyszli Samobójcy

Polecane posty

Gość o tak ja tez
napisz coś więcej

Gość nie warto
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przez faceta chcecie się zabijać? :o który jest wart Waszej śmierci? :o

Gość akurat akurat
niech cie ojciec wystrzela pasem po tyłku to ci przejdzie.. gimnazjalistko...

Gość mialem takie
chwilowe OTUMANIENIE kiedy sie rozstalem z kims ale to tylko chwila. zycie jest warte zeby zyc i ZADNA milosc czy osoba nie jest warta zeby umrzec po jej stracie a co tym bardziej po niespelnionej milosci

Gość odradzam
Jestem juz po próbie samobójczej. Co prawda nie z powodu chłopaka ale miałam dośc życia, czułam się niepotrzebna i wszystko mnie przerosło. Nie rób tego, nie warto nawet dla najwspanialszego faceta. Połknęłam ok 15 tabletek nasennych(więcej nie miałam). Miałam nadzieję zę będzie po wszystkim ale rano się obudziłam i byłam wściekła że się nie udało. Czułam się fatalnie: wymioty, biegunka..... Teraz świat wygląda inaczej. Zaczęło mi się w życiu układać, odzyskałam wiarę w siebie i wreszcie na mojej twarzy pojawił się uśmiech. Po czasie zrozumiałam że nie warto było tego robić bo ominełyby mnie te szczęśliwe chwile!!!

Gość a tam dajcie spokoj
zadna osoba ktora naprawde chce sie zabic nie afiszuje sie z tym na forum - ty po prostu chcesz zeby cie ludzie zalowali i pocieszali co za dziecinada

Gość już nie mam po co żyć..
ja mam takie mysli..

Do \"e tam dajcie spokój\" Nic o mnie nie wiesz nie oceniaj mnie tylko odpowiedz na pytanie Mądralo ... Wydaje Ci sie że zjadłeś wszystkierozumy a na prostego pytania nie rozumiesz Jak masz pisać bez sensu nie pisz wcale,,,, Nie jestem gimnazjalistka Solidaryzuje się z tymi którzy wiedzą co czuje dziękuje za wpisy pozdrawiam serdecznie

Gość i bardzo dobrze
no to sie zabij i po krzyku a nie podsuwaj jeszcze innym durnowatych pomysłow