Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BonTon

Jan Serce - najlepszy serial o miłości jaki nakręcono

Polecane posty

Pamiętacie ten serial ? Piękna i smutna opowieść o PRAWDZIWYM życiu i PRAWDZIWEJ miłości. Polska rzeczywistość bez upiększeń.Brak drogich samochodów , pięknych wnętrz.A głowny bohater to nie żaden lekarz ani prawnik tylko zwykły przeciętny polski robotnik.Zresztą tak jak i pozostałe postacie tego wzruszającego filmu. Na aktualne polskie historie w rodzaju \"Klanu\" czy \"M jak miłość\" opuśćmy litościwie zasłonę milczenia....

Stary z kim Ty tutaj chcesz polemizowac ??? bu hahhahahhahahhahah Kurwa , przecież na tym forum przesiadują młodzi ludzie wychowani na Vivie , MTV , czytający gówna w rodzaju Twój Styl Elle etc .O CZYM MOWA !!!! :) ??????? Ale zgadzam się że serial dobry.Zwłaszcza Janek Himilsbach w roli \"kieliszka\" :) pozdro

Gość wsciekly
Ryszard Lwie Serce bo Jan byl postacia negatywna

Gość niekobieta
świetny film ale kobiety niewiele z niego rozumieją

Kiedyś zostałem zrugany przez moją ówczesną ,za to, że oglądam filmy o życiowych nieudacznikach.Na szczęście już nie jesteśmy razem...

Gość anisianka78
Kocham Janka i ta muzyka...

Gość A ja wolę
"Daleko od szosy". To dopiero miłość.

Gość nazwijmy to po imieniu
:Daleko od szosy" to jest film o mezaliansie:) Ale polewalam, jak on jeżdził tym autobusem ogórkiem i prawie zasypiał...brakowało im chyba jeszcze z trudów ogólnych w tym filmie chyba gruzlicy i może wojny w tle:P

Gość bronka5
a ja uwielbiam ten serial - Daleko od szosy - jest naprawdę o miłości :P nie mówię, że Jan Serce jest zły o nie... i w ogóle seriale z "tamtego" okresu były boskie :) pozdrawiam fanów :)