Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

PEDOFILIA...

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mam pytanie - czy pedofilia to dotyczy tylko chłopców, tzn kontaktow sexualnych mężczyzn z nieletnimi chłopcami? czy rowniez kontaktow odmiennej płci?? musze cos na ten temat napisac i nie wiem co dokładnie oznacza pedofilia, bardzo prosze o pomoc

Gość pedofilia to
dewiacja seksualna polegająca na odczuwaniu satysfakcji seksualnej tylko i wyłącznie w kontaktach z osobnikami młodymi nie posiadającymi drugo- i trzecio-rzędowych cech płciowych. Badania psychofizjologiczne wskazują na to, że możliwość przeżywania podniecenia seksualnego z osobnikami takimi jest statystycznie powszechniejsza wśród mężczyzn, niz u kobiet.

Gość potencjalna idiotka.
pedofilia jako zboczenie zagraża wyłacznie postaciom larwalnym (młodocianym). Poczwarki i osobniki dorosłe(imago) sa bezpieczne

Gość ponawiam plisss napiszcie
ale ja pytam czy pedofilia dotyczy tylko chłopcow, tzn, kontaktow mezczyzn z chłopcami czy moze to byc np, kontakt sex. mezczyzny z nieletnia dziewczynką?

Gość oczywiście że może

Gość potencjalna idiotka.
Zagraża larwom (młodocianym) bez wzgledu na płeć

Wklejam: 19:26 bernadette to zainteresowanie dziećmi obu płci 19:32 do bernardette a czy pedofilia a molestowanie sexualne dzieci to to samo czy nie? bo roznie słyszałam 19:32 pedofilia to seksualne ukierunkowanie osoby doroslej na dzieci! nie ma znaczenia czy na dziewczynki czy na chlopcow! nie ma tez znaczenia plec pedofila, bo moze byc on zarowno mezczyzna (najczesciej) jak i kobieta! 19:34 pedofilia to jezu ludzie przerazacie mnie! myslenie nie boli! osoba molestujaca seksualnie dzieci JEST PEDOFILEM! ja piernicze 19:43 do poprzednika nie masz racji!!!!!!! PEDOFILIA TO - ODCZUWANIE POPĘDU SEXUALNEGO DO DZIECI, WCALE NIE MUSI BYS KONTAKT SEXUALNY Z DZIECKIEM, A MOLESTOWANIE TO WIADOMO- SAMA NAZWA MÓWI ZA SIEBIE!!!

Gość do ModerX
Nie wkleiłes całosci z innego forum, tam było wiecej wypowiedzi!!!!Mozesz to uzupełnic?

Gość hinka00
no sama jestem ciekawa