Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

California

--- SREBRNA SZMINKA ---

Polecane posty

Znacie moze jakies srebrne pomadki ? Ja uzywam (uzywalam) firmy miss sporty nr 130, ale ostatnio chodze i nigdzie nie moge jej dostac :( Kolorek byl sliczny i trudno bedzie mi sie z nim rozstac. Moze znacie podobne ?

srebrną szminkę napewno ma w swojej ofercie INGLOT, widziałam też kiedyś taką wśród szminek VIPERA. nie dam głowy, ale albo srebrną albo srebrzystą kiedyś miała firma BELL i JOKO, a srebrzystobiałą - MANHATTAN. zupełnie srebrną napewno znajdziesz w Inglocie, jak napisałam wcześniej, ale nie ma drobinek brokatowych, po prostu srebrny kolor. jeśli może być błyszczyk, a nie szminka, piękny srebrny ma Bourjeois i Yves Rocher - nie perłowa biel, nie białawy lekko srebrzysty, tylko żywe, błyszczące srebro. ten z Bourjeois aż sama kupiłam, tak bardzo podobał mi się kolor :)

srebrzysta z drobinami ma Wet\'n\'Wild......wiem, bo jakies 8 lat temu sobie taką kupiłam ( wygladalam w niej kretynsko, ale taka byla moda :P ) widzialam ją ostatnio gdzieś, wiec jeszcze jest w ofercie tej firmy:D