Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_q_q

Moim marzeniem jest...

Polecane posty

ciesze sie ze troche ci pomoglam...czasem slowa otuchy od obcej osoby pomagaja pomoc bardziej niz sadzimy... dlatego ciesze sie ze znalazlam takie forum www.forum.niebonaziemi.pl polecam zajrzec kazdemu :)

all you need is love:D to jest moje największe marzenie, ale miłość szcześliwa, spełniona, odwzajemniona, do końca życia

Gość pajacynka1988
dla tych dzieci marzeniem jest ciepły obiad... www.pajacyk.pl kliknij! to nic nie kosztuje

Gość daria18
a moim marzeniem jest odnalezc na nowo sens w zyciu pogubilam sie przyznaje sama nie wiem co mam teraz robic odeszlam od boga przestalam myslec o przyszlosci, nie planuje... to carpe diem jest dla mnie takie puste...

daria18 czytajac co napisalas, czulam sie jakbys pisala o mnie... rozumiem cie bardzo dobrze i wiem ze z takiego stanu moza wyjsc podniesc sie, odnaleźć szczescie i odzyskac marzenia :) musisz w to uwierzyc i dac sobie samej szanse... moge polecic ci swietna ksiazke ktora bardzo mi pomogla zarowno odzyskac marzenia kisazka Konrada Milewskiego \"Niebo na Ziemi\" swietnie napisana czyta sie ta ksiazke jak list od starego przyjaciela :) polecam ci

Gość jamaica988
wyjść za faceta z którym sie spotykam i urodzic mu dwojke slicznych dzieci. a wczesniejs konczyc studia na ktorych sie poznalismy...

hmm zycze powodzeni w spelnianinu marzenia cudowne :) to cudowne ze ludzie andal marza o pelnej rodzinie dzieciach a nie tylko o pieniadzach

mam podobne marzenia i mysle ze tak na prawde wiekszosc z nas ma tez takie marzenia tylko w glebi duszy nie chce badz boi sie do nich przyznac...zzycie w dzisiejszych czasach zmusza nas do bycia silnymi nowoczesnymi wyzwolonymi ludzmi ale na szczescie marzac nie musimy udawac...mozemy byc soba

jest duzo prawdy w twoich slowach:) w marzeniach mozemy byc soba i nie musimy sie podporzadkowywac wyznaczanym trendom... mam nadzieje tylko, ze te mazenia beda kiedys rzeczywistoscia i ludzie beda mieli odwage spelniac swe marzenia i byc po prostu soba

no wlasnie czy jesli nie marzymy to wypieramy sie siebie?? dlaczego nie chcemy marzyc dlaczego sie boimy?? przeciez nie ma czego

bo czesto inni zycza nam zle sama po sobie wiem ze kiedys balam sie marzyc bo to odslania moje wnetrze i ktors moglby to wykorzystac

chyba wiem co masz na mysli, niestety czasem mozna sie spalic na drugiej osobie ufajac jej...ale mysle, ze mimo to nie powinnismy rezygnowac z amrzen bo jak pisze np.Milewski \"mamy prawo do marzeń\" i ja staram sie o tym zawsze pamietac...marzenia nie sa dla wybranych, marzenia są naszym prawem są dla każdego

podoba mi sie to zdanie \"mam prawo do marzen\" chcialabym umiec dac sobie to prawo do szczescia bo jestem swiadoma tego ze sama sie podswiadomie blokuje i tylko odemnie zalezy to czy bede na prawde szczesliwa

Gość daria18
a moim marzeniem jest zdanie na studia ktore sobie wymarzylam...za rok ma mature a juz boje sie ze wszystko si enie uda

dario walcz o swoje studia o swoje marzenia najwazniesze to dobry plan i wytrwalosć :) nie boj sie na zapas tylko walcz:) marzenia sa dla nas sa po to by sie spelnily

dokladnie dario pamietaj ze marzenia sa dla nas po to by sie spelnily :) jestem pewna, ze uda ci sie zdac na studia o ktorych marzysz :) nie poddawaj sie cel juz sobie wyznaczylas teraz, czas na to zebys tworzyla sobie plan dzialania a droga do osiagniecia bedzie o wiele latwiejsza

Gość daria18
dzieki za pomoc i za wszystko przez ostatnie kilka dni zaczelam w koncu wierzyc w to ze mam kontorle nad swoim zyciem i nad swoimi marzeniami ze nie sa tylko nierealne a ze mam do nich prawo i moge jes osiagnac moja praca i wytrwealoscia i bede dazyc zdam na moje ukpochane studia

Gość taka sobie girl
ja bym chciała tylko żeby On mnie kochał (znowu) - całe życie - to mi wystarczy....