Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja uzywam ale czy to pomoze

czy uzywal ktos taletek wapn-magnez-cynk na poprawienie stanu cery ???

Polecane posty

Gość ja uzywam ale czy to pomoze

tzn chodzi o to czy komus to pomoglo na krostki bo ja uzywam juz jakies 3 tygodnie i sama nie wiem czy mi to cos daje i czy to w ogole moze troszke pomoc nie mam jakiegos super duzego tradziku no ale kroostki mam czy te tabletki sa w stanie choc troszke pomoc ?? bede wdzieczna za odpowiedz :)

Uzupelnialam swoja diete systematycznie takim preparatem i mi pomoglo. Tzn poprawila sie ogolnie skora, wlosy, paznokcie moze nawet troche mnie to uodoprnilo na jakies przeziebienia, a co do krostek to nie wiem bo nie mam raczej

Gość KiniaV8480
Korzystaliście z leku co się nazywa Wapń-Magnez-Cynk? No bo szukałam danych na temat tego leku i chciałam Was zapytać. Może moglibyście cokolwiek opowiedzieć mi o tym prepearacie? Opłaca się go używać, testowaliście jakieś zamienniki? Tutaj jest trochę danych o Wapń-Magnez-Cynk: http://www.listalekow.pl/wapn-magnez-cynk/ - myślicie, że to prawdziwe komentarze? Wolałabym się nie naciąć i zmarnować bezsensownie siano, dlatego mam nadzieję, że coś mi doradzicie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.