Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TFUUUUUUUUU

Gdy najbliższy przyjaciel kopnie cię w dupę

Polecane posty

Gość TFUUUUUUUUU

właśnie coś takiego przeżyłem. gorsze niż kosz od dziewczyny:(

Gość fanfaronik
to znaczy że nie był ten ktoś prawdziwym przyjacielem :( Boli jak cholera, ale nie ma na to rady... najbardziej dobija to że dał się człowiek zrobić w jajo i zaufał :( znam ten bl też mnie tak przyjaciel zostawił na lodzie :(

Gość TFUUUUUUUUU
Znał mnie od podszewki, wiedział o moich kompleksach. Boję się, że teraz to kumuś ujawni i mnie ośmieszy:(

współczuję. Ale wiesz może nie jest tak źle, mój \"przyjaciel\" też o mnie wiedział wszystko ale mimo tego że wszystko sie urwało nic na mój temat nie poszło raczej w świat :) ja tez jego tajemnic nie rozpowiadam mimo iz mam zal Ty też tą osobe znales wiec on wie że możesz mu odplacić pięknym za nadobne... co osobiście potepiam :( A ile sie znaliście??

Gość znam to znam...
dlatego nie wiem czy ktokolwiek zasluguje na miano przyjaciela. ja tak nazywam tylko czlwoeika ktory jest starszy ode mnie o ponad 40 lat. wiem ze on mi nie wytnie numeru jak niedojrzale dzieciaki w moim wieku.

Gość TFUUUUUUU
Znaliśmy się cztery latka. Właśnie przeczytałem gdzieś w jakimś topiku powiedzenie: "Czasem trzeba kogoś poznać bardzo dobrze, żeby przekonać się, że jest nam zupełnie obcy". Kurna, ale przykro:(

Gość tak to jest TFUUUUUUU
niestety. juz idnianie mowili cos o chodzeniu w czyichs mokasynach i inne powiedzonko o jedzeniu beczki soli :) wiem jak to boli kur...na bo mnie tak zalatwiolo 2. a ze znalismy sie dluuugo i nie sadzilem ze sa takimi swiniami to zal byl tym wiekszy. trzymaj sie stary. kazde doswiadczenie takie to nauka na przyszlosc dla nas.

Gość TFUUUUUUUU
Jestem jak wymieniona na inną zabawka:( On znalazł sobie już zamiennik:( Czy wszyscy ludzie wyciskają innych jak cytrynę, a później gdy już ich nie potrzebują, wyrzucaja ich na śmietnik????

:P wiec w koncu Tfuuu tto ONA czy ON ????

Gość TFUUUUUUUU
No ON (zabawka jest rodzaju żeńskiego;)

aha wolno mysle hehehe. no niestety ale ludzie to sa TYLKO ludzie i nie znamy ani dnia ani godziny kiedy zawioda. przykre ale prawdziwe. :)

Gość TFUUUUUUUU
Ale ciężko jest być totalnie nieufnym i uważać na każde wypowiedziane słowo. każdy człowiek chce mieć kogoś, do którego można żywić 100 % zaufania. przynajmniej jedną taką osobę na świecie:(

Gość ja też mam żal do swojego
przyjaciela. Jakiś czas temu pokłóciliśmy się dosyć poważnie i prawie rok się nie widzieliśmy. Potem pogodziliśmy się, ale on zaczął mnie poniżać. Nie wiem co robić :(

To chyba dlatego, że on bardzo chciałby być ze mną, a że ja nie chcę, to zaczął mnie obrażać i olewać

Gość TFUUUUUU
To znaczy, że to Ty chcesz zerwać tę znajomość, a nie on? podłożył Ci świnię?

To wyżej, to było do mnie? Jeśli tak, to chodzi o to, że ja nie chcę z nim być, chcę tylko żeby był moim przyjacielem, niestety on chyba liczył na coś więcej. Od jakiegoś czasu zaczął mnie olewać i poniżać. Cham

Gość TFUUUUUUUUU
Bez sensu jest sytuacja, gdy przyjaciel zazdrości ci, bo masz dziewczynę i lepsza pracę a on nie! Qwa - czy przyjaciołom się zazdrości????

Gość wfm
Mnie też olał przyjaciel, smutek jak cholera .......

Gość KISSKISS
Mnie tez zostawiła przyjaciółka znałyśmy się 6 lat była dla mnie jak siostra nie wyobrażałam sobie życia bez wspólnie spędzonego czasu stanowiłyśmy zgrana parę aż ona znalazła sobie inne które wolała narżnąć się na jakiejś dyskotece i zastanawiać się co było potem Z biegiem lat zaczęłyśmy się mniej spotykać i wiecznie nie było czasu żeby pobyć razem zawsze ktoś był 3 kiedy zaczęło mnie to już mocno wkur...ać chciałam ja sprawdzić czy pamięta o mnie przestałam się w ogóle odzywać żadnych telefonów smsów nic cisza koleżanka nie pamiętała o mnie z 3 miesiące taka była zajęta całe wakacje spędziłyśmy oddzielnie ja sama i ona z nowymi znajomymi chciałam to jakoś naprawić powiedzieć co czuje i żeby było jak dawniej ale wyszło odwrotnie bo w ogóle się nie odzywamy i jej widocznie nie brakuje mnie i całkiem już pewnie zapomniała o mnie bo dowiaduje się ciągle nowych rzeczy z jej bujnego życia a ja siedzę sama jak palec i czuje się jakby ktoś wyssał ze mnie całe życie chodzę jak pusta lalka bez jakichkolwiek emocji i chęci do życia wkur... mnie ta cała sytuacja bo to w końcu było prawie 7 lat z mojego życia a ona zostawiła mnie jak jakiś śmieć pobawiło i zostawiło nawet jak „jeszcze” się przyjaźniłyśmy to nic o niej nie wiedziałam z jakimi chłopakami się spotyka co u niej nowego tylko ciągle słyszałam jak rozmawia z innymi o sprawach jakie ja powinnam wiedzieć jako jej” najlepsza przyjaciółka” jak kiedyś sama mnie tak nazwała chciałabym o niej zapomni żyć dalej i mieć ja w dupie ale to boli cholernie boli i nie umiem zapomnieć