Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrętna palaczka

Jak rzucić papierochy??????

Polecane posty

Gość wstrętna palaczka

Jak rzucić papierochy?????? Palę od prawie 5 lat. Potrafię wypalić w ciagu dnia paczkę lub ponad. Jak mam sobie poradzić z tym nałogiem??? Proszę o porady. Pozdrawiam:)

Oj, współczuję. Miałam ten sam problem, chodzia paliłam mniej niż paczkę dziennie, ale za to przez 17 lat. Jeśli sama wiesz, że chcesz rzucić, to najważniejsze! Nikt i nic Ci w tym tak nie pomoże jak Twoje własne przekonanie do słuszności decyzji i KONSEKWENCJA. Trzymam kciuki!!!

Gość jaqk to jak
całkiem normalnie ja palilam 6 lat i stwierdzilam ze dosyc, wystarczy. to bylo dwa tygodnie temu i niezle sie trzymam.

Gość wstrętna palaczka
wszyscy moi znajomi palą. Ja musiałabym sie ukrywać w domu przez jakić czas i się z nikim nie wiedzieć. Każde spotkanie zaczyna się i kończy fajkami. Czy to impreza czy fajka dla towarzystwa. Masakra. Ja jestem jeszcze taka młoda. Mam 23 lata i to "gówno" cały czas ze mną wygrywa. aha i czy jest to prawdą, że się bardzo tyje po rzuceniu papierosów???

Niestety, z tym tyciem to prawda, bo zwykle głód tytoniowy jest \"zaspokajany\" tak jak zykły głód, czyli jedzeniem. Ale przy zachowaniu rozsądku można uniknąć tycia.

Gość Moja kolezanka
rzucila palenie po 15 latach nalogu i zawdziecza to plastrom niquitin ( nie wiem czy tak sie to pisze),twierdzi,ze wogole jej sie nie chce palic ,nie ma zadnego odruchu ani nie wpadla w nalog obzerania sie .Te plastry zawieraja dawki nikotyny i codziennie sie nakleja nowy ,z kazdym tygodniem o mniejszej zawratosci nikotyny .Warto wydac troche kasy bo do tanich nie naleza ,ale sa skuteczne ,a zdrowie jest wazniejsze .Zreszta pozniej i tak sie zwraca ten wydatek bo na fajki wydaloby sie z czasem o wiele wiecej :) Sa w aptekach bez recepty.

Gość wstrętna palaczka
do polecam link. Czy mógłbyś lub mogłabyś podesłać jeszcze raz tego linka bo jest jakiś błąd i nie potrafię na niego wejść. Pozdrawiam.

Gość oj palaczka palaczka
nie ma żadnego błędu tylko musisz wykasować końcówkę adresu na pasku. Czemu ludzie nigdy nie patrzą na adres na który wchodzą????

Gość notoco9876
no tak normalnie wez i rzuc najlepiej za siebie i sie nie ogladaj :-)