Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troma

GDZIE SIĘ SZUKA MEŻA ?

Polecane posty

Gość troma

No wlasnie ? Recepty gotowej nie ma. Ja jednak nie naleze do osob specjalnie smialych i czesto w wizjach mam ze zostane stara panna. Juz nawet rodzina mi cos tam napomina, ze gdzies meza musze sobie znalezc, bo przeciez pewnie po miesiacu znajomosci z facetem od razu slubu nie wezme :P. Musi troche czasu uplynac. Nie wiem jak sie zmienic, charakter mam fatalny, podchodze do ludzi z dystansem, nie jest otwarta, ciezko mi poznac... Łłłłeeee

Gość lejla_
A ile masz lat?? Ja mam 28, jestem singielka i nie uwazam sie za stara panne....

Kobieto....na co Ci mąż? Daj se luz i ciesz się życiem bez: gotowania, prania, sprzątania, niańczenia dzieci, dogadzania mężusiowi....... Ciesz sie życiem bo jak będziesz mężatką to już się za dużo tym życiem nie pocieszysz :O .

Gość blondina
Meza sie nie szuka, meza sie znajduje

Gość sklep wysylkowy TWOJ MAZ
Wlasnie mamy w ofercie kilku kandydatow na meza. Wysylamy ich kurierem ladnie zapakowanych , aktualnie na skladzie sa : macho i pantoflarz

Gość troma
he he ja mam 20 ;) . Tylko wiecie jak kiedys było moja mama wyszla za maz za mojego tate w wieku 22lat !!!!! Dodam ze nie z przymusu, w ciazy nie byla, mnie urodzila jak miala 25lat. Mnie nie chodzi o wychodzenie za maz, ale kiedys do tego dojdzie a z moim nastawieniem i charakter to ja dlugoooo bede sama. Nie kazdy lubi ta samotnosc...

Gość zaintrygowany..
a gdzie ma pomacac ?

Gość troma
Ja sobie tego tak nie wyobrazam. Ja mam tego typu problem, jesli mnie sie ktos spodoba, zaintruguje, to on sie mna nie interesuje, jesli komus ja sie spodobam to znowu ja kompletnie zainteresowana nie jest :o. Mnie w sumie zle samej nie jest, nie doskwiera mi to jakos tak starsznie mocno, ale czasami brakuje przytulenia, bliskosci, ja nawet nigdy nie bylam tak naprawde z facetem! Zawsze singiel. Ludzie mysla ze ja jestem jakis dziwolagiem :o.

Gość troma
ksenofaryna - nie brakuje Ci bliskosci z facetem ? Moze ja to idealizuje, bo przeciez nigdy z nikim nie bylam :o . A Ty masz doswiadczenia ?

Gość no co wy wygadujecie...
21, 20 lat i o mężu? Dajcie sobie spokój i to ładne parę lat. Pożyjcie, poszalejcie a kiedyś przyjdzie na to czas. Nie warto wpakowywać się w pieluchy, gary itp. wczesniej niż będzie to ostatecznie konieczne. A przytulać się można do chłopaka:) Ja mam 25 lat i nawet do głowy mi nie przychodzi mąż...i po co go szukać. Sam się znajdzie:)

Gość ale fajnie
ale trudne slowa , az w slowniku musialem szukac : MIZ-, MIZO- w złożeniach: nienawiść. mizoandria, mizandria, mizoandryzm, psych. wstręt, nienawiść kobiety do mężczyzn; por. miz-. mizantropia niechęć, awersja do obcowania z ludźmi. mizogin mężczyzna czujący antypatię do kobiet; por. antyfeminista. mizoginia antypatia do kobiet. mizantrop człowiek stroniący od ludzi, samotnik, odludek. mizogamia wstręt do małżeństwa. Etym. - gr. miseín 'nienawidzić' i mísos 'nienawiść'; zob. antrop(o)-; -gamia; gin(e)-.

Gość samotnica 1234
Witaj heheh jestes calkiem do mnie podobna cyt. "Ja mam tego typu problem, jesli mnie sie ktos spodoba, zaintruguje, to on sie mna nie interesuje, jesli komus ja sie spodobam to znowu ja kompletnie zainteresowana nie jest . Mnie w sumie zle samej nie jest, nie doskwiera mi to jakos tak starsznie mocno, ale czasami brakuje przytulenia, bliskosci, ja nawet nigdy nie bylam tak naprawde z facetem! Zawsze singiel. " pozdrawiam;-)

Gość nie martw sie
milosci sie nie szuka ona sama nas znajduje....wiem co mowie ja tez mam trudny charakter do mezczyzn podhcodze z dystansem itd no i jestem starsza od Ciebie wiec w sumie w "gorszej sytuacji" ;) a moich poprzednich zwaizkach nie ma nawet co pisac bo to istne tragedie pomysli itd .....a tym czasem supelnie nie szukajac jakis czas temu ktos znalazl mnie:) i chyba pierwszy raz w zyciu czuje ze to ten ktos wlasciwy nic nie musialam robic by wszystko bylo OK a jest naprawde cudownie jak nigdy i nie ma problemu z moim charakterem upartoscia moja itd:)....i mam nadzieje ze tak pozostanie!!:)3mam kciuki zebys tez znalazla milosc bo wiesz szukac trzeba milosci a nie meza bo meza to latwo znalesc gorzej z miloscia...pozdrawiam goraco:)pa

Gość blekitna dama
po co ci maz?z czasem ci tak zajdzie za skore ze ci sie odechce.no chyba ze bedziesz miala kupe szczescia i znajdziesz jakiegos milego pantoflarza(tacy tylko nie truja zdrowia ja ma 100 procentowego faceta raz kocha do bolu a raz mam go zamiar wyrzucic przez okno i zaluje ze wyszlam za niego ! moja kolezanka wyszla za spokojnego goscia i nie wiem co to znaczy maz! ale jezeli chodzi o twoje pyanie to on cie znajdzie !tylko nie siedz w domu caly czas!wyjdz gdzies od czasu do czasu ! to jest przeznaczenie dwojga ludzi ! nic na sile!powodzenia

Gość przyszla zona
ja tez chce meza i tez mam 20 lat

Gość Puertooo
ktos tu szuka męża? jak szukam żony

Gość i ja tez i ja tez
chcę męża a mam 38 lat i nikt mnie nie chce