Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzzkaaa

GDZIE CI MĘŻCZYŹNI...?????

Polecane posty

Gość zuzzzkaaa

Czy istnieją jeszcze jacyś, fajni, normalnni faceci..??ostatnio zaczynam w to watpic a może jeszcze kogoś takiego nie spotkałam. A jak juz spotkałam, to było mnóstwo przeszkód do bycia razem i tak wszystko kończyo sie za szybko i niepowodzeniem. Raz w zyciu spotkałam "swoj ideał", no lae co z tego jak on.....hmmm jest dla mnie nie osiagalny i przychodzi mi walczyc o niego z przyjaciola. Poprawka ona juz chyba wygrala, bo jak 175cm wzrostu , 60 cm w Tali, kokieteria i przekonanie o tym , ze jest sie najpiekniejsza, mozna porownywac z taka o zwyczjna dzxiewczyna jak ja?? Nie czuje sie brzydka, glupio,. no ale coraz czescie j przekonuje sie , ze faceci traktuja dziewczyny ja swoje wizytowki i szukaja takich ktorych beda zazdroscic im kmple. Dlatego pytam "gdzie ci męzczyźni prawdziwi tacy...?? Jak jacys jeszcze tacy istnieją tto ich pozdrawaim:-)

Gość anisianka78
nie istnieja niestety :(

Gość taka_ona
Tacy mężczyźni wyginęli już dawno...mam nadzieję że może kiedyś wrócą...:(

w naszym domku jest jeden. ale nie oddam go nikomu :) mam mądrego,cudownego,wspaniałego męża....czasem wydaje mi się,ze śnię....❤️

Gość plus_minus
Proszę Cie! To mit - nie ma i nie było ideałów, a juz napewno PRAWDZIWYCH MĘŻCZYZN zresztą co TO znaczy - prawdziwy mezczyzna? Czuły, wyrozumiały, kochający, inteligentny, opiekuńczy, mądry, dający poczucie bezpieczeństwa, oddany, wierny, z poczuciem humoru, taktowny, domyślny??? NIE MA TAKICH!! Przykro to mówic ale taka prawda... nic tylko płakac :( DZiewczyny lepiej nie szukac, bo to strata czasu.... pozdrawiam 🌼

wiecie co a może źle szukacie... albo w złych miejscach, naprawdę jako facet powiem wam że jest wielu normalnych facetów do tego ja znam większość takich którym to głupie laski wykręciły niczym nieuzasadniony numer i są sami. jeden z moich kumpli który pracuje w banku jest naprawdę porządny, wierzący, i opływa w pieniądze powiedział mi że swoją poznał na ... pielgrzymce :D bo był już tak zrezygnowany. ja też jestem w tej sytuacji, ale na razie nie narzekam, choć perspektywa wyboru z tego co widzę w standardowych miejscach jest faktycznie marna...

Gość loberb
miłósc jest najważniejsza

Gość zuzzzkaaa
Ja z dnia na dzien tez zauwazam,ze tacy mmężczyźni nie istnieją. Coociaż tam w głębi duszy wiorze, ze każdy ma prawo do szcześcia i znajdzie dla siebie tego wymarzonego, ale to tyllkko takie moje ciche marzenia:-)Bo na pozórormalni aceci szukaja i maja nienormalne dziewczyny . No dobra nie przesadzam, sa wyjątki:-)

Gość ja też mam jednego
takiego wspaniałaego na własność :) a swoją drogą, jeżeli jakiś gość, wybiera kobietę tylko ze względu na wygląd i tzw "wizytówkę" to czy waszym zdaniem, nie jest pusty?? czyli jednocześnie wcale nie idealny??

Gość zuzzzkaaa
Wiesz co chyba masz racje, to chyba swiaadczy o niedojrzalosci faceta, no albo o jego pustocie. Tylko , ze wieci ejacy sa faceci , zreszta wogole jak jest. To jest normalne , ze najpierw zanim pozna sie czlowieka patrzy sie na wyglad zewnetrzny. A póniiej w ramach racjonalnego myslenie i poznawania , no coz robi si ealbo i nie selekcje!! No ale czesto miłość jest ślepa i taki super facet zostaje z ta "super" laska a Ty czekasz az przejzy na oczy i czekass a tu nic.... Mija tydzien, drugi miesiac , pol roku......i nie mas zil by walczyc , by plakac, czar mija...Albo i nie mija , ale skad masz ta pewnosc, ze ten Twoj wymarzony zwroci na Ciebie uwage. A nie znowu na 175, 60 w talii ???

Gość tak jak nie ma
PRAWDZIWYCh kobiet tylko namiastki tak nie ma prawdziwych mezczyzn. To jasne !!

Gość apaczka
Ja się całkiem z tym nie zgadzam!! Ja mam cudownego faceta i wszystkie laski mi go zazdroszczą! A wszyscy koledzy zazdroszczą mu MNIE!! Taką dziwną parą jesteśmy i bardzo się kochamy!!! Już 6 latek!!] Kiedyś też myślałam że faceci to palanty, ale wszystko się zmieniło gdy poznałam JEGO!! Myśle że każdy ma swoją połówke tylko trzeba umieć ją znaleść!! I tylko czekać ą się pojawi!

Gość hm ja tak jak
apaczka trafiłam na cuuudownego faceta - razem jesteśmy 14 lat i z każdą chwilą jest fajniej... Dziewczyny - są WSPANIALI FACECI na tym świecie - chociaż na pewno w mniejszości - i z tym się zgodzę, ale są, więc warto szukać...

Gość czarnulka 23
no tak, ale tak ja pisala zuzzzkaaa, gdzie ich szukac!!!!Bo ja juz nie mam pojecia. Byla dlugo z jednym facetem, tylko, ze jak on zobczayl taka"modeleczke"(mimo, zemi ponoc tez nic nie brakuje) to od razu musiala podloge od sliny wycierac. no i co poslinil si etroche, a teraz sa razem. A co najgorsze ona okazala si enawet ok, ale odbila mi mojego"idealnego " faceta, ktory jak teraz uwazam nie byl taki dobry i zaluje tych wszystkich wyalnych lez. A immm...... no coz zycze szczescia.Mimo tego, ze jeszcze jest mi troche ciezko, bo nadal go kocham, ale juz nic nie zrobie. Walczylam jak tylko umialam. No ale przegralam:-(

Melduje sie jako pierwszy mezczyzna z wszyskimi walorami ideala. Tylko jest jedna przeszkoda, ja to juz po 50-ce, a ty szukasz chyba mlodego. Postaraj sie obrazowo to wyobrazac, tego czego chcesz. Rob to czesto i inensywnie, wtedy Twoja podswiadomosc droga telepatyczna spelni Twoje zyczenia. Lamentowanie do zadnego celu nie doprowadza. Kochana dziewczyno! Zaczynaj wiec dzialac, a niedlugo sie spelni Twoje zyczenie, trzymam kciuki na twoje powodzenie.

Gość zuzzzkaaa
Dzieki za mile slowa i ta iskierke nadziei. Ja tak bardzo chcialabym wierzyc, ze jesli czegos si ebardzo chce to nie ma rzeczy niemożliwych. A co do tejj telepatycznej swiadomosci, no nie wiem. niew wiem czy ma sens wypobrazania sobie idealu. Bo wtedy szukamy tylko i wylacznie faceta z naszej wyoobrazni i blokujemy sie na innych....!!No ale moze i warto sprobowac tego sposobu....;-) Jak s ie powiedzie to napewno napisze!!!:-)

Gość Trobor_1972
Cześć. No ja jestem;) Mam już swoją damę serca i ona chyba nie narzeka. Nie zdradzam, nie szukam atrakcji na zewnątrz,pomagam, pielegnuję zwiazek:) No i kocham mojego robaczka:) pozdrawiam r. http://www.jazzone.prv.pl

normalni istnieja i sa wszedzie. trzeba im tylko zielonego swiatla do dzialania. wiec zacznij dzialac dziewczyno zanim mlodosc uplynie! a ja mam pytanie dodatkowe do wszystkich dziewczyn: co tak naprawde sie liczy: wyglad czy wnetrze? bo ja mam wrazenie, ze wyglad jest u was najwazniejszy.

Tacy są ale są już zajęci przez lepsze od was, mówiąc brutalnie. Sam szukam takich kobiet i właśnie to zaobserwowałem. :-\\

Gość zuzzzkaaa
Radiant, na poczatku zawsze jest wyglad, bo to na niego , chcac czy nie zwraca si enajpierw uwage widzac osobe plci przeciwnej a nie znajac jej. dopiero pozniej , po glebszyp poznaniu dochodzimy do wniosku,( badz nie!!!) ze uroda nie ma wielkiego znaczenie, jesli laska, czy facet maja wnetrz jak próżnia!!!! Bo powiedzcie strzerze, kto z was chcialby spedzoisc zycie z kobieta, mezczyzna urody modeli, modela, jak nie mialby z nim oczym roozmawiac i kompletnie nie nadawali by na tych samych falach????? Ja napewno nie. Ale poza tym jak si ekogos bardzo lubi i ten ktos ma piekne wnetrze, nie moze byc dla Ciebie brzydki:-) Najgorzej jest jak ktos jest [ladny , super mily, dogadujecie sie bez slow, a on patrzy na ciebie tylko jak na bardzo dobra kumpele:-( Powiedzcie, sa jakies szanse, ze to sie zmieni???????? Zycze milej niedzieli!!!!

Podobno kiedyś mężczyźni byli na prządku dziennym ;) krzH to jak z miejscami parkinkowymi najlepsze są zawsze zajęte, te co zostają to tylko dla inwalidów;)

Gość M E Ż C Z Y Z N I
T U T A J J E S T E Ś M Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *************************************************************************************** [kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘[kiss[😘😘😘😘😘 ***************************************************************************************

Gość Zuzzzkaaa
MĘŻCZYŹNI jak tu jestescie, to sie wreszcie pokażcie!!!!!;-)