Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzzzkaaa

GDZIE CI MĘŻCZYŹNI...?????

Polecane posty

Gość Zuzzzkaaa
;-) no naerszci jakis odwazny se znalazl i sie ujawnil;-)

Gość nieborak
i tu też jestem;-P

Gość asmodeusz
tez na chwile zawitalem :D

Gość Zuzzzkaaa
No i jak tak czasami zaglądam na ten topik, to widze, że nie jest ich niestetu wielu:-)

Gość interesujace jak cholera
rozumiem, ze prawdziwy mezczyzna to taki ktory wybierze szara myszke - wyplocha niedorobionego, a nie przebojowa, zajebista kociczke?

Gość zuzzzkaaa
Mi w sumie nie chodzilo o szukanie prawdziwych mężczyzn, ale o to, dlaczego faceci szukaja sobie lasek lekko glupawych ale takich z ktorych pozazdroszcza im koledzy a olewaja takie normalne. Takie z ktorymi np. super si edogaduja, no ale niestety nie sa "wieszakami" , chociaz ich figura i inteligencja jest nienaganna. A moze faceci nie lubia madrych kobiet, boja sie ich....hmmm???

Gość tylko przystojny27
Ja wole inteligentne, tylko inteligentne. Prawda jednak taka, że fsceci troche się ich boją. Sam wieloktrotnie takowe "odpuszczałem"...

Gość zuuuzkaaa
To teraz to ja malo co rozumiem. Wolici einteligentne, a zarazem sobie je odpuszczacie..Ej no co sie z Wami dzieje. A juz myslalam, ze chociaz tu "znjde"jakis porzadnych facetów. A tu prosze nadal ich nie rozumiemi chyba nie bede probowala...;-)

Gość wiwianka
no wlasnie, gdzie oni są??????????????????????/

Gość xyzzzzxyzzz
Nie ma...nie ma....nie ma........nie ma.......nie ma...........nie ma.........Swita schodzi na psy i wszyscy faceci tez, tylko jedno im w głowie.........no coz, ale to swiadczy tylko o tym, ze faceci napewno nie mysla glowa!!!!!!!!!!!!!!!!

zapraszam na straszny topik o sexbombach a co do swiata, świat zawsze polegał na psach, i nic nie da się poradzić na to, jestem samcem i nic na to nie poradze, przykro mi, eeeeeee tam wcale nie jest mi przykro... a ja jestem nienajgorszym miejscem parkingowym tylko mam zakaz postoju i parkowania za wyjątkie... i tu jest krótka lista wyjątków i mało kto spełnia a jak spełnia niekoniecznie jest zainteresowany

o przepraszam ja myślę głową ale nie o wszystkim, jak sobie coś czytam to uzywam głowy, a jak ogladam sie na ulicy to w połowie głowa a w połowei co innego...

Gość zuzzzkaaa
Jak to dobrze , ze sa jeszcze jacys szczerzy faceci, bo tych których zazwyczaj spotykam, twierdzą, ze oni mysla tylko główką....heheeeehhNo skoro tą głowe maja między nogami to niech im tam będzie

Gość niewiarygodne
a tam, szczerzy wszyscy są tacy sami....i niech mituu nikt nie pisze, ze głową myślą. Bo pokazać facetowi jakąś ajną babke, to bedzie si etak na nią gapił, że ledwo orgazmu nie dostanie!!!Faceci to wzrokowcy, jak jest jakis w miare normalny i porzadny to moze pozna sie a tym prawdziwym pieknie, ktore tkwi w wielu kobietach, a nie bedzie spedzal dni i noce z kobitkami typu Barbie, bona takie to chyba najczesciej lecicie:-P