Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionaaa

Banalne - zakochana w aktorze... P

Polecane posty

Gość Zagubionaaa

Mam już ponad 20 lat i zdarzyło mi się to, co miało miejsce, jak miałąm 12 lat! Zakochałam sie w aktorze! Banał! Chce się od tego uwolnić, ale nie wiem jak. Ciągle czekam na jego filmy, ściągam zdjęcia z internetu i nie potrafie tego zatrzymać. Czuje wewnęrzny jakiś niepokój, dziwne to wszystko. Mam chłopaka i bardzo, bardzo go kocham, ale nie moge przestać myśleć o tamtym aktorzynie.... a tak nei chce żeby to trwało. Jak się tego pozbyć i czy i wam się to przytrafiło kiedykolwiek??? Pomóżcie mi. Wiem, ze to śmieszne, ale nie wiem jak sobie dać z tym radę :P

Gość do autorki
a kto jest tym aktorem ?

Gość Zagubionaaa
heh, nieważne, wstyd mi. Lepiej coś poradźcie :P

Gość 0gnik
Powiedz nie bądź taka, nie masz nic do stracenia.

Gość Zagubionaaa
hehe. A nawet nie wiesz, jak ja się zdziwiłąm, jak pewnego dnia stwierdziłam, ze nie moge odejść od telewizora... Też byłam przekonana, że to już dawno za mną... heh, ale życie potrafi zaskoczyć... :P

Gość Długopiska
Lepiej powiedz , który to aktor. Odbiję ci go i po sprawie :P

Gość Zagubionaaa
no cóż... Nienawidze seriali, ale kiedyś wąłczyłam tv i zaczęłam sprzątać szafę - jak usłyszałam jego głos ( jeszcze zanim lektor się włączył ) Normalnie zamarłam :P Zwalił mnie z nóg - Michael Rosenbaum :D haha, ale żenada

Gość Zagubionaaa
hmmm "Tajemnice Smallville" ... Jako Lex Luthor

Gość Zagubionaaa
Miałaś powiedzieć, ze jestem głupia, i że przejdzie, a nie że jest niezły :P

Gość anisianka78
tez go kocham :*

Gość tusiak
a ja mam 24 tala...i moze sie nie zakochalam, ale jestem pod wielkim urokiem od 4 lat faceta, na ktorego widok ciagle robie achhhhh...to Fu czy Z hip hopowego skladu ZIPERA...ufffff

Gość Zagubionaaa
O! Dzięki Tusiak... ale za 4 lata, to ja już musze się tego definitywnie pozbyć, to nie może trwać anie tygodnia dłużej...!!!

Gość tusiak
hmmm...moze na poczatek zacznij od pozbycia sie tych roznych "smieci" o nim z domu...i przestan marnowac komputer tymi tez smieciami:)

Gość Długopiska
Oj, a mi się podoba Brad Pitt kiedyś mała takiego hopla, że cieszyłam się z tego, że ma taki sam dzień urodzin jak ja :P

Gość Długopiska
Natia :P kiedy to było... :P:P:P co było a nie jest nie pisze się w rejestr :P

Gość Zagubionaaa
to mnie pocieszyłyście,dzięki dziewczyny :D Cholerka, tylko jak ja sobie z tym poradze... Jakbym miała na codzień jakieś zajęcie, to bym się nei nudziła i nie szperała po necie. Książek nie moge nawet czytać , a kiedyś to kochałam! Teraz nie potrafie o niczym innym myśleć :P hehe

Gość Długopiska
Mi to przeszło.....samoistnie? :P

Gość Szklankowczyni
A ja podobnie jak koleżanka miałam bzika na punkcie brada :P jak byłam na troi to miała taki kisiel w gaciach, że heeeeeej

Gość Anikka
haha, pamiętam to wszystko teraz bardzo dobrze - odkąd się pojawił ten Michael :P Oj masakra! Kiedyś( z miesiąc temu ) się śmiałam z koleżanką, jakie to byłyśmy głupie... a ty niesposzianka! Ja nadal jestem :D hehe

Gość Długopiska
Natia, eee pamiętam jak się za Nickiem szalało, a tera ztaki brzydal i spaślak , heh, wstyd się przyznawać :P

Gość Anikka
No cóż, nie tylko tobie się podoba :d

Gość Anikka
oczywiście Michale, nie Nick :P Ja tam Briana wolałam zawsze

Gość Zagubionaaa
hehe, mi to nie przeszkadza... Ja też wam powiedziałam trochę :P Czekam na pomoc. Właśnie przeglądam fajną stronkę z Michaelem, a za 45 min mam filmik :P hehe, obsesyjka malutka taka

No to spoko Zagubiona, nei jesteś sama. To chyba chęć posiadania nieosiągalnego i marzenie - oderwanie się od rzeczywistości. Myślę, że to jest potrzbne...

Gość Zagubionaaa
No i co... wstałąm dziś rano i od nowa się zaczyna :P hehe. Myśłe sobie - tylko jedno zdjęcie - jeszcze tylko jedno :D

Gość dżem z czarnych jagód
A ja, głupia wariatka, mężatka, osoba, wydawałoby się zrównaoważona i poważna, zauroczona aktorem. Cudowny mąż a w głowie ciągle aktor. Amerykanin. Nie mam szans. A mimo wszystko marzę. Myślałam, że takie rzeczy zdarzają się tylko nastolatkom a wigląda na to, że trzydziestolatki też mają nierówno pod suffitem. Sama się za siebie wstydzę ale nic nie mogę na to poradzić.

Gość 000_000
to nic zlego sama to przezywam i nie moge przestac o nim myslec ciagle ogladam jego foty i kazdy filmik na youtube w ktorym wystepuje a kiedy wreszcie leci telenowela w ktorej gra wpatruje sie na niego jak szalona marze ze go kiedys zobacze na zywo choc to watpliwe ale pragne tego z kazdym dniem coraz bardziej

Gość 000_000
aha i nie jest to ten ktory tobie sie podoba to zupelnie ktos inny

Ja to przezywalam majac 16 - 17 lat, bylam zakochana w pewnym piosenkarzu. Uczucie dewastujace bo nie moglam sie na niczym skupic, wydawalam forse na wszystko co z nim zwiazane (wszelkie gazety, postery, prasa zagraniczna bo tam bylo wiecej info i nim). masakra. Na szczescie wyroslam z tego i dzis tego kogo kocham jest tuz obok mnie.

Gość banalnie zakochana
Witajcie Mam 23lata i spodobał mi sie Robert Pattinson myslałam ze sie od niego nie oderwa filmy ZMIERZCH MAM TAPETE NA GG AWATAREK WSZZYSTKO ZA NIE DŁUGO BEDE MIEĆ CAŁĄ KSIĄŻKOWĄ SAGĘ itd tak jak tu piszecie ale teraz spodobal mi sie podobny aktor i to juz całkowicie dostałam kręćka na jego widok koocham tego goscia całkowicie to jest durne jak na dorosłą dziewczyne ale ten gosc jest moim ideałem a nazywa sie Ed Westwick aktor z serialu plotkara który który gra postać chucka bassa co mam zrobić nie potrafie sie oderwać od tego probowałam nie ogladać plotkary ale właczam internet a tu odrazu ciągnie mnie do jego fotek filmików na jego temat KATASTROFA!!!!!HELP!!!